One for All

De kracht van een mobiele website bij de keuze voor een afstandsbediening

One for All

Over One for All / Universal Electronics

Onder de merknaam One for All brengt Universal Electronics onder andere universele afstandsbedieningen en wandsteunen op de markt. Een absoluut A-merk dat zich onderscheidt op het gebied van innovatie en kwaliteit.

Wensen

De doelstelling van One for All om het aantal om te ruilen producten terug te brengen heeft geleid tot de ontwikkeling van een mobiele website. Hiermee kan de consument in de winkel een juiste keuze maken in het totaal assortiment. Met behulp van de online productenwizard krijgt de consument in enkele eenvoudige stappen advies over het best passende product. 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Bekijk onderstaande video!

Aanpak

  • Online serviceverlening
    Ontwikkeling van een mobiele website, product wizard, inclusief webstatistieken om het gebruik te meten. Tevens bereikbaar middels een QR code.

Resultaat

Wat is jouw business case?

Wat is jouw business case?

Graag sparren we samen om te kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Hierdoor krijg je inzicht en advies in de keuzes die gemaakt kunnen worden. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Laten we samen sparren!

Klanten over ons

Marcel Heijboer van Atkins

Met deze case is slim ingespeeld op intrinsieke behoeftes en stimuleren wij onze trouwe volgers op een natuurlijke manier om over te gaan tot een product aankoop. Zowel online als offline in onze webshop.

Marcel Heijboer
Atkins
Review van Atkins over Atkins