Tioga Tours

Samen met Adwise bereikt Tioga tours een record aantal offerteaanvragen voor reizen op maat naar Amerika en Canada.

Tioga Tours

Over Tioga Tours

Tioga Tours is dé specialist op het gebied van Amerika- en Canada-reizen. Door middel van een zeer geavanceerde online routeplanner is het mogelijk om eenvoudig een reis door Amerika en/of Canada te plannen en hier een offerte voor aan te vragen. De specialisten die uw offerte zullen behandelen hebben zelf door Amerika en Canada gereisd en kunnen vanuit een persoonlijke invalshoek adviseren bij het op maat samenstellen van uw reis.

Wensen

De belangrijkste bron van offerteaanvragen voor Tioga Tours is de website. Voor het invullen van offerteaanvragen zijn bezoekers nodig, die door verschillende kanalen aangetrokken worden. In eerste instantie trok Tioga Tours door bekendheid al een mooi percentage direct verkeer. Door veel goede content heeft Tioga Tours zichzelf organisch op een aantal termen goed weten te positioneren. Ook hebben zij een Adwords-campagne opgezet om ook op die manier extra bezoekers te trekken voor meer offerteaanvragen. Zelf hadden ze het idee dat er meer offerteaanvragen uit de campagne gehaald konden worden dan eruit kwam. De wens van Tioga Tours was om meer aanvragen te krijgen uit de inzet van Google Adwords, te zorgen voor branding door heel Nederland en een top-of-mindpositie te creëren.

Aanpak

Op basis van de gewenste online bijdrage heeft Adwise de Adwords-campagne van Tioga Tours overgenomen en een eerste optimalisatie uitgevoerd. Omdat Tioga Tours in een branche actief is die erg seizoensafhankelijk is, kon Adwise heel duidelijk het verschil maken door de campagnes maandelijks te optimaliseren. Om te zorgen voor branding en een top-of-mindpositie zijn we enige tijd geleden gestart met de inzet van display marketing en remarketing. Om nog meer offerteaanvragen uit de natuurlijke zoekresultaten van Google te halen heeft Adwise een zoekmachine-optimalisatiestrategie opgesteld. Op dit moment zijn we druk bezig om deze strategie te implementeren.

Resultaat

Mede dankzij de online campagnes bereikt Tioga Tours een record aantal offerteaanvragen. Hiermee zijn de verwachtingen van Tioga Tours overtroffen en hebben we de doelstellingen bereikt. Met Tioga Tours is besloten een hoger target te definiëren, dus de volgende uitdaging wacht. Tioga Tours is te vinden op www.tiogatours.nl. Het is ten zeerste aan te raden om ze te volgen op Facebook.

Wat is jouw business case?

Wat is jouw business case?

Graag sparren we samen om te kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Hierdoor krijg je inzicht en advies in de keuzes die gemaakt kunnen worden. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Laten we samen sparren!

Klanten over ons

Cynthia Kuipers van Pure Energie

De strategische samenwerking en de deskundige aanpak zijn direct terug te zien in de verbeterde resultaten.

Cynthia Kuipers
Pure Energie
Review van Pure Energie over Pure Energie