Surveye.nl

Vernieuwde webshop voor surveye.nl op basis van Magento.

Surveye.nl

Over Surveye.nl

Surveye.nl is een webshop voor camerasystemen en toebehoren en richt zich op de zakelijke markt. Het assortiment loopt uiteen van netwerkcamera's tot beeldopslag. Het is een webshop zonder verleden, dat wil zeggen dat surveye.nl een nieuw initiatief is. De shop richt zich op de zakelijke markt en wil deze markt voorzien van hoogwaardige camerasystemen. Dit is duidelijk terug te vinden in het assortiment en de mogelijkheden om producten te configureren.

Wensen

De webshop moest van de grond af aan opgebouwd worden, waarbij het mogelijk moest zijn om artikelen met elkaar te vergelijken en om artikelen tijdelijk te parkeren op een wenslijst. Het afrekenen moest ook zo eenvoudig mogelijk gemaakt worden waarbij de focus lag op betrouwbaarheid van de te gebruiken betalingsproviders en het gebruiksgemak (zo weinig mogelijk kliks) in de check-out. Tevens moest de webshop responsive zijn.

Aanpak

De webshop is ontwikkeld in Magento. Dit is een gebruikersvriendelijk Open Source webwinkel systeem. Gekozen was voor een bestaande responsive template, welke vervolgens is aangepast naar de look & feel van de huisstijl van Surveye.nl. Hiermee kon er aanzienlijk bespaard worden op de kosten voor de klant. Gedurende de realisatie is de wens naar voren gekomen om producten te kunnen configureren. In de zakelijke markt is het echter zeer complex om dit te automatiseren. De kennis zit hierbij vaak bij de verkopers. Toch is het ons gelukt om de kennis van onze klant via een bestaande Magento module te automatiseren waardoor het mogelijk is geworden dat bezoekers van de webshop in staat zijn om eenvoudig een complex product te configureren.

Resultaat

Met het nodige werk van zowel Adwise (inventarisatie & advies, grafisch redesign, technische realisatie) maar vooral ook van de klant die de content van begin af aan moest opbouwen (statische teksten, algemene voorwaarden, producten en custom options producten) mag het resultaat er zijn.

Bekijk het resultaat op:http://www.surveye.nl/

Wat is jouw business case?

Wat is jouw business case?

Graag sparren we samen om te kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Hierdoor krijg je inzicht en advies in de keuzes die gemaakt kunnen worden. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Laten we samen sparren!

Klanten over ons

Marcel Heijboer van Atkins

Met deze case is slim ingespeeld op intrinsieke behoeftes en stimuleren wij onze trouwe volgers op een natuurlijke manier om over te gaan tot een product aankoop. Zowel online als offline in onze webshop.

Marcel Heijboer
Atkins
Review van Atkins over Atkins