HEKS’NKAAS
HEKS’NKAAS

HEKS’NKAAS

Een inspirerende website met een tikje magie!

Consumenten ervaren nu ook online een tikje magie!

Voor de lekkerste smeerdip ‘Heks’nkaas’, ontwikkelde Adwise de website die de consument meeneemt in de magische wereld van Heks’nkaas door middel van prachtige illustraties en heerlijke recepten. De website sluit naadloos aan op de positionering van Heks’nkaas en de consument ervaart een eenduidige uitstraling. Door deze website heeft Heks’nkaas samen met Adwise ervoor gezorgd dat de consument wordt geïnspireerd in het gebruik van Heks’nkaas en daarnaast heeft de website het aantal gebruiksmomenten verhoogd. 

Optimaal rendement door user-centered design

Door middel van een doordachte strategie en een user-centered design sluit de website van Heks’nkaas zeer goed aan op de customer journey van de (potentiële) klant. Als de consument bekend is geraakt met Heks’nkaas vinden zij inspirerende ideeën voor het gebruik hiervan op de website. Door deze heerlijke recepten voor hapjes, lunch en diner wordt het aantal gebruiksmomenten verhoogd en daardoor ook de conversie. Door het gebruik van prachtige illustraties onderstreept Heks’nkaas het imago en creëert het merk fans.

Een website die klaar is voor de ambities van Heks’nkaas

Tijdens de strategische fase is er direct rekening gehouden met de internationale ambities van Heks’nkaas. De website kan al direct worden ingezet voor de Belgische en Duitse markt. Bekijk het resultaat online op http://www.heksnkaas.nl

HEKS’NKAAS over ons

Een team van mensen die weten waar ze het over hebben. Enthousiast en 'eager'. Ik heb absoluut gekregen wat ik voor ogen had!

Karla van 't Hag
HEKS’NKAAS
Review van Roerink Food Family over HEKS’NKAAS
Wat is jouw business case?

Wat is jouw business case?

Graag sparren we samen om te kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Hierdoor krijg je inzicht en advies in de keuzes die gemaakt kunnen worden. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Laten we samen sparren!

Klanten over ons

Marcel Heijboer van Atkins

Met deze case is slim ingespeeld op intrinsieke behoeftes en stimuleren wij onze trouwe volgers op een natuurlijke manier om over te gaan tot een product aankoop. Zowel online als offline in onze webshop.

Marcel Heijboer
Atkins
Review van Atkins over Atkins