Nedap Livestock Management
Nedap Livestock Management

Nedap Livestock Management

Nieuwe 2-talige website met dealerlocator!

Technology that matters!

Over Nedap Livestockmanagement

Nedap Livestockmanagement ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd al ruim 30 jaar automatisering voor de veehouderij. Met technologie die altijd gebaseerd is op elektronische individuele dieridentificatie. Voeren, melken, separeren en bronstdetectie: Nedap levert technologische oplossingen die individuele dierverzorging en monitoring van productie en conditie beheersbaar maken. Hiermee maakt Nedap een duurzame groei - met een gezonde balans tussen werk, winst en welzijn – mogelijk voor producenten in de veehouderij.

Wensen

De website van Nedap Livestockmanagement was niet meer in lijn met het imago van Nedap. De opdracht voor Adwise was om een eenvoudig onderhoudbare en tweetalige website te realiseren die qua techniek optimaal is opgezet voor zoekmachinemarketing. Aan de hand van deze eisen heeft Adwise voor Nedap een mooie, goed vindbare, en eenvoudig te onderhouden  website gerealiseerd. 

In de nieuwe website is ook een compleet vernieuwde dealer locator geintegreerd. Hierin worden op overzichtelijke wijze alle dealers in de categorieen Koeien, Varkens, en Veehouderij & Keten gepresenteerd zodat een bezoeker snel de adreslocatie van een dealer kan opzoeken.

Aanpak

Adwise heeft de website gerealiseerd met een gebruiksvriendelijk CMS. Op deze manier is Nedap zelf eenvoudig in staat om de website te updaten en om zaken zoals nieuws en de agenda bij te houden.

Resultaat

Bekijk het resultaat op www.nedap-livestockmanagement.com

Nedap Livestock Management over ons

Voor ons werkt het goed om één contactpersoon te hebben. Zo kunnen we prima en snel schakelen.

Floor
Nedap Livestock Management
Review van Nedap over Nedap Livestock Management
Wat is jouw business case?

Wat is jouw business case?

Graag sparren we samen om te kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Hierdoor krijg je inzicht en advies in de keuzes die gemaakt kunnen worden. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Laten we samen sparren!

Klanten over ons

 Mitchel oude Nijhuis van Kees Smit Tuinmeubelen

Nu we het effect van online campagnes op onze fysieke winkels kunnen zien, hebben we keihard bewijs voor het échte rendement van o.a. Google AdWords.

Mitchel oude Nijhuis
Kees Smit Tuinmeubelen
Review van Kees Smit Tuinmeubelen over Kees Smit Tuinmeubelen