Munsterhuis

Bezoek website

Over Munsterhuis

Munsterhuis is al meer dan 50 jaar een gevestigde naam in Twente en omgeving. Munsterhuis is hoofdzakelijk bekend als dealer van een groot aantal merken: Renault, Dacia, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Jeep, Jaguar, Ferrari, Maserati. Daarnaast hebben ze een groot aantal bedrijfsonderdelen, namelijk: Lease (alle merken), Verhuur, Wagenparkadvies Schadeherstel, Classic en Assurantie.

Wensen

Door de verschillende merken en bedrijfsonderdelen bestonden er veel afzonderlijke websites. Hierdoor was de synergie tussen de bedrijfsonderdelen op online marketinggebied niet optimaal. Ook bestond er behoefte aan een versterking van klantenbinding, verbetering van de servicegraad en aantrekken van nieuwe klanten.

Aanpak

  • Cross Selling en het vergroten van de bekendheid van de verschillende bedrijfsonderdelen
    Ontwikkeling van een integrale website, inclusief webshop waardoor er meer cross selling bereikt wordt. 
  • Versterken van klantenbinding
    Om de klantenbinding te bevorderen is een e-mailmarketing platform uitgerold en geimplementeerd met vele segmentatiemogelijkheden. Met dit systeem zijn volledig geautomatiseerde service e-mailberichten voor Munsterhuis gerealiseerd. Ook blijft Munsterhuis hiermee eenvoudig in beeld bij haar klanten.
  • Aantrekken van nieuwe klanten
    Om bij potentiele klanten onder de aandacht te komen is zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie ingezet voor Munsterhuis.

Resultaat

Bekijk het resultaat op www.munsterhuis.nl.

Certificeringen & Kwalificaties

71
Klantbeoordelingen
9.2 / 10
71 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Volg ons op Twitter LinkedIn Facebook Youtube RSS
Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van Adwise en internetmarketing ontwikkelingen.
E-mailadres