Dierenapotheek.nl

Een sterk stategisch plan zorgt voor optimale uitrol en duidelijke KPI's

Dierenapotheek.nl

Over Dierenapotheek.nl

Dierenapotheek.nl is de online apotheek met verzoringsmiddelen en medicijnen voor huisdieren zoals honden, katten, konijnen en andere knaagdieren. Ze bieden scherpe online prijzen, gebruiksgemak en een 24 uur verzendservice. Het assortiment is samengesteld door diergeneeskundigen en bestaat uit betrouwbare A-Merken en producten die geadviseerd worden door dierenartsen in heel Nederland. 

Wensen

Dierenapotheek.nl wilde graag inzicht in de mogelijkheden om een webshop te beginnen op het gebied van dierenmedicatie. Wat zijn de online kansen en bedreigingen? Welke kosten en baten komen er kijken bij het lanceren van een webshop? Wat is de beste strategie om te concurren met bestaande initiatieven, of de markt te vergroten? Welke operationele middelen zijn hier voor nodig, etc.?

Aanpak

Adwise heeft  een planmatige internetmarketing strategie uitgewerkt. Hierin zijn alle vragen op het gebied van operationalisatie van de webshop tot en met vermarkting en rendementen geanalyseerd en beantwoord. Dit is gebundeld tot één advies bestaande uit 3 scenario's over een termijn van 3 jaren inclusief KPI's (Key Performance Indicators). Uit de scenario's bleek een positief rendement uiterst realistisch, waarna is overgegaan tot uitvoering van de strategie. 

Resultaat

Op basis van het schaalbare Magento webshop systeem is een gebruiksvriendelijke webshop ontwikkeld.  De webshop is succesvol gelanceerd door middel van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren, met eerste resultaten conform opgestelde KPI's. Binnen twee maanden na de lancering is Dierenapotheek.nl de nummer 1 in de natuurlijke zoekresultaten op de zoekterm "dierenapotheek". 

Wat is jouw business case?

Wat is jouw business case?

Graag sparren we samen om te kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Hierdoor krijg je inzicht en advies in de keuzes die gemaakt kunnen worden. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Laten we samen sparren!

Klanten over ons

Marcel Heijboer van Atkins

This case is smartly tackled on intrinsic needs, for which we promote our faithful followers in a natural way to convert towards a product purchase – both online as well as offline in our store.

Marcel Heijboer
Atkins
Review van Atkins over Atkins