VACATURE

Video & Animatie stage/bijbaan

Video & Animatie stage/bijbaan (Almelo)

**binnenkort verwacht**

Breng jij content tot leven met top-class animaties en video's' en wil je samen met de beste digital professionals werken aan de tofste projecten? Wij bieden je die kans! Als video & animatie stagiair ben je volwaardig lid van het content marketing team. Werk samen met de beste digital professionals en draag bij aan award-winning cases en concepten! #uitdaging #vrijheid #creativiteit. 

Ben je op zoek naar een bijbaan als video animator? Lees dan ook even door!

Video & Animatie

Als full service digital agency zetten wij onze opdrachtgevers digitaal op voorsprong door slimme strategieën en effectieve en award-winning concepten en campagnes.

Binnen contentmarketing speelt video en animatie een grote rol. Onze contentmarketeers zijn onderdeel van een creatief klantteam. Zij vertalen de ambities van opdrachtgevers naar inspirerende en effectieve videoproducties en -animaties. 

Binnen ons contentmarketing team bieden we jou de unieke mogelijkheid om tijdens een stage mee te werken met en te leren van de beste digital content professionals!

Video & Animatie

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ben je betrokken bij creatieve processen voor onze opdrachtgevers en krijg je vrijheid om zelfstandig aan mooie producties te werken. Zowel in teamverband als individueel ben je o.a. bezig met:

 • Het bedenken van vernieuwende en doeltreffende concepten
 • Het bedenken en creëren van creatieve (2D) animaties en video's
 • Het bedenken en creëren van inspirerende storyboards en infographics
 • Het inspireren van opdrachtgevers en collega's
Wat ga je doen?

Are you Adwise enough?

Adwise is de derde hersenhelft voor organisaties. Het team bestaat uit de allerbeste specialisten die niet alleen in hun beeldscherm zitten, maar vooral graag met mensen werken. Een veelzijdige groep van specialisten met een passie voor internet, marketing, design en technologie. Deel jij deze passie met ons en voldoe je ook aan onderstaande punten? Dan is een stage bij Adwise zeker wat voor jou!

 • Je volgt een relevante (HBO of WO) opleiding.
 • Je je kent de tools en hebt de skills om deze te gebruiken
 • Je bent gedreven en vastberaden een topproduct op te leveren.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je bent innovatief en creatief in het bedenken van producties.
 • Daarnaast houdt je van vrijheid, fun en gezelligheid.
Are you Adwise enough?

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Adwise staat je een stage met veel vrijheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt onderdeel uit van een topteam van de leukste collega's en beste digital professionals. Bovendien gaan wij ervoor zorgen dat jij optimaal kunt presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, goede techniek, geweldige koffie en leuke feestjes om succes te vieren! 

Andere highlights zijn:  

 • Begeleiding door de beste digital professionals
 • Bekende en uitdagende merken als opdrachtgevers
 • Passende stagevergoeding
 • Mogelijkheden voor de toekomst

Werken bij Adwise betekent werken in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij Adwise kun je jezelf zijn en ontplooien!

Wat kan je van ons verwachten?

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Bel ons op 0546-807480 of stel je vraag per e-mail via: sollicitatie@adwise.nl.

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Take a look in your new office ;)

Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Our culture

Life @ Adwise

Wil jij weten wat een stage bij Adwise zo leuk maakt?

Wil jij weten wat een stage bij Adwise zo leuk maakt?

Neem dan contact met mij op of ga naar Adwise Careers. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities.

Ga naar Werken bij Adwise

Certificeringen