VACATURE

Creatieve Social Marketeer met passie en ervaring

Social Marketeer (Almelo)

LET OP: DEZE VACATURE IS INMIDDELS INGEVULD. OPEN SOLLICITATIES ZIJN UITERAARD ALTIJD WELKOM!

Krijg jij een kick van het bedenken van gave social media campagnes? Wil jij - samen met je team - succesvolle concepten uitwerken voor bekende en uitdagende merken en organisaties? Wil jij écht impact hebben met jouw kennis op social media gebied? Dan is dit jouw droomfunctie!

Wie wij zijn

Wij zijn de digitale extra hersenhelft van onze (internationale) opdrachtgevers. Ons team bestaat uit een veelzijdige groep van award winning specialisten met een ongekende passie voor internet en marketing. Wij worden enthousiast van het resultaat dat we voor opdrachtgevers behalen.

Wie wij zijn

Hoe we werken

Bij Adwise werken we in multidisciplinaire squads die samen verantwoordelijk zijn voor het succes en de tevredenheid van een deel van onze opdrachtgevers. Deze squads voelen als een mini-startup binnen de organisatie en zijn zelfmanagend in het behalen van doelstellingen voor zowel de organisatie als voor onze opdrachtgevers. 

Hoe we werken

Wat doe je als social marketeer?

Als creatieve social markteer help je onze opdrachtgevers naar een hoger niveau op het gebied van social media. Je inspireert en adviseert accounts over hoe social media kan bijdragen aan het realiseren van business ambities. Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en vindt het leuk om na te denken over hoe deze ontwikkelingen kunnen bijdragen aan meer succes. 

Dit betekent dat je dagelijks bezig bent met het uitwerken van campagne concepten, opzetten van social ads, maken van contentmarketingplannen, full-service social media posting en webcare, maar ook juist met het creëren van (rich) media, video, gif, en andere content die bijdraagt aan de strategische doelstellingen van de opdrachtgever. 

Wat doe je als social marketeer?

Vereiste ervaring en skills

We zijn een team van mensen volop #passie, #brains en #attitude. Dit is dan ook het eerste wat we van je verwachten; dat je volledig past binnen onze cultuur. Daarnaast bedienen we accounts op topniveau, waardoor onze social marketeers over de volgende kenmerken beschikken:

 • Je hebt succesvol een relevante HBO- of WO opleiding gevolgd.
 • Je hebt ervaring met het bedenken en uitwerken van concepten en campagnes
 • Je hebt brede kennis van alle mogelijkheden binnen de huidige platformen (o.a. Facebook, LinkedIn, Snapchat, Instagram, Pinterest)
 • Je hebt ervaring met Facebook/Instagram- en LinkedIn advertising en beheerst alle functionaliteiten van de business/campaign managers
 • Je bent een echte "trend watcher" als het gaat om ontwikkelingen binnen social media en wilt de beste social marketeer van Nederland worden
 • Je kunt opdrachtgevers adviseren over blogmarketing, influencer marketing, brandmonitoring en persona's omdat je hier genoeg kennis van hebt
 • Je kunt goed overweg met Photoshop en/of Indesign en draait je hand er niet voor om, om gave content te maken
 • Je hebt affiniteit met het schrijven van teksten en kent de basisprincipes van SEO
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je bent innovatief, creatief en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht.
Vereiste ervaring en skills

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt onderdeel uit van een topteam van de leukste collega's en beste digital professionals. Bovendien gaan wij ervoor zorgen dat jij optimaal kunt presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, goede techniek, geweldige koffie en leuke feestjes om succes te vieren!

Wat kan je van ons verwachten?

Andere highlights zijn

 • Een uitdagende en afwisselende functie
 • Veel vrijheid en flexibiliteit ten aanzien van werktijden en balans in werk en privé
 • Bekende en uitdagende merken als opdrachtgevers
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van ervaring en leeftijd)
 • Volop doorgroeimogelijkheden om je ambities te realiseren
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bv. een reiskostenvergoeding
 • Collectieve ziektekostenverzekering en goed verzorgde oudedagvoorziening
 • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, R&D tijd etc.)
Andere highlights zijn

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Werken bij Adwise betekent werken in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij Adwise kun je jezelf zijn en ontplooien! Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Bel ons op 0546-807480 of stel je vraag per e-mail via: sollicitatie@adwise.nl.

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Are you Adwise enough? Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Our culture

Life @ Adwise

De week van Tom

De week van Tom

Wat doen onze digital brains elke dag? Vandaag een week uit het (werk)leven van Tom, Head of UX & CRO in het team (squad) Enigma bij Adwise.

Lees verder
De week van Karlijn

De week van Karlijn

Wat doen onze digital brains elke dag? Vandaag een week uit het (werk)leven van Karlijn, Digital Consultant in het team (squad) Enigma bij Adwise.

Lees verder
Wil jij weten wat het werken als Social Media Marketeer bij Adwise zo leuk maakt?

Wil jij weten wat het werken als Social Media Marketeer bij Adwise zo leuk maakt?

Neem dan contact met mij op via sollicitatie@adwise.nl of ga naar Adwise Careers. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. 

Adwise Careers

Do you dare to join our team?

take a look inside your new office ;)

Certificeringen