VACATURE

Product Owner met passie en ervaring

Product Owner (Almelo)

Ben jij ondernemend ingesteld, klantgericht en kick je op digital succes bij opdrachtgevers? Als Product Owner bij Adwise bedenk en begeleid je innovatieve en doordachte digitale projecten die impact hebben op het succes van onze opdrachtgevers.

Wie wij zijn

Wij zijn de digitale extra hersenhelft van onze (internationale) opdrachtgevers. Ons team bestaat uit een veelzijdige groep van award winning specialisten met een ongekende passie voor internet en marketing. Wij worden enthousiast van het resultaat dat we voor opdrachtgevers behalen.

Wie wij zijn

Hoe we werken

Bij Adwise werken we in multidisciplinaire squads die samen verantwoordelijk zijn voor het succes en de tevredenheid van een deel van onze opdrachtgevers. Deze squads voelen als een mini-startup binnen de organisatie en zijn zelfmanagend in het behalen van doelstellingen voor zowel de organisatie als voor onze opdrachtgevers.

Een squad bestaat uit een account-strategy team en meerdere SCRUM teams die gezamenlijk werken aan digital oplossingen en projecten die onze opdrachtgevers digitaal op voorsprong zetten. Deze SCRUM teams zijn multidisciplinair - feature teams die door samen te werken eindproducten kunnen realiseren.

Hoe we werken

Wat doe je als Product Owner?

Als Product Owner manage je de digital projecten van één van de multidisciplinaire SCRUM teams op hoofdlijnen. Jouw primaire rol is om ervoor te zorgen dat het team volledig betrokken is en blijft bij de totstandkoming van het product en jullie er als team voor gaan om onze opdrachtgevers digitaal succes te bezorgen.

Je bent gedurende het hele proces betrokken. Van inventarisatie, product visioning en scoping tot en met de demosessies en eindoplevering die je samen met het team verzorgt. Samen zijn jullie dus eigenaar van het product waarbij jij, niet onbelangrijk, ook de opdrachtgever(s) vertegenwoordigt en toeziet op de waarde van projecten en keuzes maakt ten aanzien van de product- en sprint backlog.

Wat doe je als Product Owner?

Vereiste ervaring en skills

We zijn een team van mensen volop #passie, #brains en #attitude. Dit is dan ook het eerste wat we van je verwachten; dat je volledig past binnen onze cultuur. Daarnaast dient een Product Owner over de volgende kenmerken beschikken:

 • Je hebt brede expertise binnen het digitale domein;
 • Je hebt een helikopterview en kunt keuzes maken bij conflicterende belangen;
 • Je bent in staat om vanuit een visie te denken en te acteren;
 • Je hebt succesvol een relevante HBO- of WO opleiding gevolgd;
 • Je bent bekend met alle onderdelen van SCRUM;
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring;
 • Je bent zeer sterk in communiceren, je kunt opdrachtgevers en teams inspireren;
 • Je bent in staat te faciliteren en delegeren i.p.v. alles zelf te willen doen;
 • Je bent (commercieel) volwassen in houding en gedrag;
 • Je bent een echte teamplayer;
 • Je bent innovatief, creatief en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht.
Vereiste ervaring en skills

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt onderdeel uit van een topteam van de leukste collega's en beste digital professionals. Bovendien gaan wij ervoor zorgen dat jij optimaal kunt presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, goede techniek, geweldige koffie en leuke feestjes om succes te vieren!

Wat kan je van ons verwachten?

Andere highlights zijn

 • Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende functie
 • Veel vrijheid en flexibiliteit ten aanzien van werktijden en balans in werk en privé
 • Bekende en uitdagende merken als opdrachtgevers
 • Volop doorgroeimogelijkheden om je ambities te realiseren
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van ervaring en leeftijd)
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bv. een reiskostenvergoeding
 • Collectieve ziektekostenverzekering en goed verzorgde oudedagvoorziening
 • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, R&D tijd etc.)
Andere highlights zijn

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Werken bij Adwise betekent werken in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij Adwise kun je jezelf zijn en ontplooien! Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Bel ons op 0546-807480 of stel je vraag per e-mail via: sollicitatie@adwise.nl.

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Jouw collega's

Als Product Owner werk je in een multidisciplinair team (SQUAD) aan uitdagende business cases voor nationale en internationale opdrachtgevers. Uiteraard 100% agile op basis van Scrum. Je maakt onderdeel uit van een CHAPTER, waarin je samen expertise deelt, spart en innoveert.

Our culture

Life @ Adwise

De week van Tom

De week van Tom

Wat doen onze digital brains elke dag? Vandaag een week uit het (werk)leven van Tom, Head of UX & CRO in het team (squad) Enigma bij Adwise.

Lees verder
De week van Karlijn

De week van Karlijn

Wat doen onze digital brains elke dag? Vandaag een week uit het (werk)leven van Karlijn, Digital Consultant in het team (squad) Enigma bij Adwise.

Lees verder
Wil jij nog meer weten over hoe het is om als Product Owner bij Adwise te werken?

Wil jij nog meer weten over hoe het is om als Product Owner bij Adwise te werken?

Neem dan contact met mij op via sollicitatie@adwise.nl of ga naar Adwise Careers! We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Indien gewenst spreken we af in het weekend of buiten werktijd, informeel onder het genot van een kop koffie (of iets anders).

Adwise Careers

Do you dare to join our team?

take a look inside your new office ;)

Certificeringen