VACATURE

Een enthousiaste digital marketeer met passie en ervaring

Online / Digital Marketeer (inhouse)

Ben jij een ervaren online marketeer en lijkt het jou geweldig om inhouse aan de slag te gaan bij één of meerdere van onze gewaardeerde opdrachtgevers? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Vanwege structurele groei zoeken wij namelijk specialisten met minimaal 3 jaar relevante werkervaring die in staat zijn om maximaal bij te dragen aan het realiseren van de business ambities van onze opdrachtgevers.

Wie zijn wij

Wij zijn de digitale extra hersenhelft van onze (internationale) opdrachtgevers. Ons team bestaat uit een veelzijdige groep van award winning specialisten met een ongekende passie voor internet en marketing. Wij worden enthousiast van het resultaat dat we voor opdrachtgevers behalen.

Wie zijn wij

Wat ga je als digital marketeer bij Adwise precies doen?

Als online marketeer help je, op locatie, één of meerdere van onze opdrachtgevers met het realiseren van de online ambities. Je bent accountverantwoordelijk en managet de business case. Oftewel: je maakt de vertaalslag van business ambities naar het digitale speelveld met bijbehorende doelstellingen. Hierbij zorg je ook grotendeels zelf voor de uitvoering van de werkzaamheden. Bij de ene opdrachtgever ligt hierbij de nadruk op content, terwijl bij de andere opdrachtgever juist social, online advertising, zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, data-analytics of een mooie mix hiervan super belangrijk is.

Afhankelijk van jouw kennis, kunde en persoonlijke ambities wijzen wij jou telkens weer de best passende opdrachten toe waarbij de ervaren vakspecialisten vanuit ons hoofdkantoor je waar nodig ondersteunen om de puntjes op de ï te zetten. Want ons uiteindelijke doel is altijd: maximaal online rendement behalen voor onze opdrachtgever.

Wat ga je als digital marketeer bij Adwise precies doen?

Vereiste ervaring en skills voor deze vacature

Hoewel het per opdracht kan verschillen hoeveel ervaring en welke skills je precies nodig hebt om succesvol te zijn, herkennen onze specialisten zich in ieder geval in onderstaand profiel:

 • Je hebt minimaal 3 jaar actuele / relevante werkervaring.
 • Je hebt een brede kennis van digital marketing (oa. SEO, SEA, Social, Analytics, E-Mailmarketing)
 • Je hebt succesvol een relevante HBO- of WO opleiding gevolgd.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je bent communicatief vaardig in woord en schrift (In ieder geval in het Nederlands en Engels en/of Duits).
 • Je bent analytisch dermate goed onderlegd dat je op basis van data weet te sturen op rendement.
 • Je bent innovatief, initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht.
 • Je bent leergierig en volgt de ontwikkelingen op het online vlak op de voet.
 • Je weet relevante ontwikkelingen te vertalen in toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.
Vereiste ervaring en skills voor deze vacature

Wat kan je van ons verwachten?

Wij werken landelijk en hebben een kantoor in Almelo en Utrecht. Via Adwise kunt je dan ook nagenoeg altijd aan de slag bij toonaangevende organisaties in de regio waarin je woonachtig bent. Daarbij gaan wij ervoor zorgen dat jij optimaal kunt presteren. Dat betekent in ieder geval te allen tijde back-up vanuit ons hoofdkantoor, moderne tools (hardware / software), workshops en leuke feestjes om succes te vieren.

Is er bij één van onze opdrachtgevers dusdanig sprake van een goede onderlinge klik dat jullie er beide de voorkeur aangeven om de samenwerking om te zetten in een direct dienstverband? Dan zijn wij natuurlijk de laatste die je daarin zullen tegenhouden.

Wat kan je van ons verwachten?

Andere highlights zijn

 • Goed salaris, passend bij de functie (afhankelijk van ervaring en leeftijd)
 • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en cursussen
 • Collectieve ziektekostenverzekering en goed verzorgde oudedagvoorziening
 • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen en jouw ambities waar te maken
 • Indien relevant: auto van de zaak en/of reiskostenvergoeding
Andere highlights zijn

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Bel ons op 0546-807480 of stel je vraag per e-mail via: sollicitatie@adwise.nl.

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Are you Adwise enough? Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Jouw collega's

Als digital marketeer (inhouse) maak je onderdeel uit van een multidisciplinair team (SQUAD) en werk je op locatie aan uitdagende business cases voor nationale en internationale opdrachtgevers. Uiteraard 100% agile op basis van Scrum. Je maakt onderdeel uit van een CHAPTER, waarin je samen expertise deelt, spart en innoveert.

Onze cultuur

Life @ Adwise

De week van Tom

De week van Tom

Wat doen onze digital brains elke dag? Vandaag een week uit het (werk)leven van Tom, Head of UX & CRO in het team (squad) Enigma bij Adwise.

Lees verder
De week van Karlijn

De week van Karlijn

Wat doen onze digital brains elke dag? Vandaag een week uit het (werk)leven van Karlijn, Digital Consultant in het team (squad) Enigma bij Adwise.

Lees verder
Wil jij weten wat het werken als inhouse marketeer nou zo leuk maakt?

Wil jij weten wat het werken als inhouse marketeer nou zo leuk maakt?

Neem dan contact met ons op via sollicitatie@adwise.nl of ga naar Adwise Careers. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities.

Adwise Careers

Let's make some impact together! :)

Join a winning team

Certificeringen