VACATURE

Als front-end developer impact hebben voor mooie merken?

Front-end developer (Almelo)

Ben jij een ambitieuze front-end developer én wil jij in een team van toffe en zeer ervaren collega’s werken aan gave projecten voor (internationale) opdrachtgevers als NEM / Siemens, Nedap, Atkins, OAD, Regina Coeli, Qredits en Kees Smit? Bekijk dan deze vacature want dan hebben wij een top baan voor je!

Wie wij zijn

Wij zijn de digitale extra hersenhelft van onze (internationale) opdrachtgevers. Ons team bestaat uit een veelzijdige groep van award winning specialisten met een ongekende passie voor internet en marketing. Wij worden enthousiast van het resultaat dat we voor opdrachtgevers behalen.

Wie wij zijn

Hoe we werken

Bij Adwise werken we in multidisciplinaire squads die samen verantwoordelijk zijn voor het succes en de tevredenheid van een deel van onze opdrachtgevers. Deze squads voelen als een mini-startup binnen de organisatie en zijn zelfmanagend in het behalen van doelstellingen voor zowel de organisatie als voor onze opdrachtgevers.

Een squad bestaat uit een account-strategy team en meerdere SCRUM teams die gezamenlijk werken aan digital oplossingen en projecten die onze opdrachtgevers digitaal op voorsprong zetten. Deze SCRUM teams zijn multidisciplinair - feature teams die samen werkende eindproducten kunnen realiseren.

Hoe we werken

Wat ga je doen?

Als front-end developer werk je binnen één van onze gespecialiseerde klantteams mee aan de (door)ontwikkeling van de allerbeste websites, webshops, koppelingen met webapplicaties en apps voor onze nationale en internationale opdrachtgevers.

Je werkt samen met geweldige collega's aan gave projecten en ziet continu impact van je werk. Trots zijn op je werk, daar zorgen we samen voor!

Wat ga je doen?

Vereiste ervaring en skills

Het allerbelangrijkste voor ons is jouw houding. Als je in onze organisatie en visie gelooft, helpen wij je graag om je verder te ontwikkelen. Uiteraard is een gedegen basis belangrijk om succesvol te kunnen zijn. Dit betekent dat jij in ieder geval voldoet aan onderstaande kenmerken:

 • relevante opleiding, bij voorkeur op HBO-niveau
 • kennis en ervaring op het gebied van HTML, Javascript, CSS en PHP
 • een leergierige, gedreven en samenwerkingsgerichte instelling
 • woonachtig in de regio Overijssel of bereid te verhuizen

 

Vereiste ervaring en skills

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Bovendien gaan wij ervoor zorgen dat jij optimaal kunt presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, goeie techniek, geweldige koffie en leuke feestjes om succes te vieren!

Wat kan je van ons verwachten?

Andere highlights zijn

 • Een uitdagende en afwisselende functie
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van ervaring en leeftijd)
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bv. een reiskostenvergoeding
 • Collectieve ziektekostenverzekering en goed verzorgde oudedagvoorziening
 • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, cursussen, etc.)
 • Geweldige collega's om mee samen te werken
 • Je besteedt minimaal 10% van je tijd aan (eigen) innovatieprojecten
 • Een gezonde werk-privé balans met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
Andere highlights zijn

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Werken bij Adwise betekent werken in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij Adwise kun je jezelf zijn en ontplooien! Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. 

Bel ons op 0546-807480 of stel je vraag per e-mail via: sollicitatie@adwise.nl.

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Jouw collega's

Als front-end developer werk je in een multidisciplinair team (SQUAD) aan uitdagende projecten voor nationale en internationale opdrachtgevers. Uiteraard 100% agile op basis van Scrum Je maakt onderdeel uit van de CHAPTER development, waarin je samen expertise deelt, spart, innoveert en standaarden ontwikkelt. Dit zijn de collega's uit het chapter:

Our culture

Life @ Adwise

De week van Tom

De week van Tom

Wat doen onze digital brains elke dag? Vandaag een week uit het (werk)leven van Tom, Head of UX & CRO in het team (squad) Enigma bij Adwise.

Lees verder
Wil jij weten hoe het is om als front-end developer bij Adwise te werken?

Wil jij weten hoe het is om als front-end developer bij Adwise te werken?

Neem dan contact met ons op via sollicitatie@adwise.nl of ga naar Adwise Careers. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities.

Adwise Careers

Let's make some impact together! :)

Join a winning team

Certificeringen