over werken bij Adwise
VACATURE

Ervaren Digital Advertising marketeer die wil werken aan AWARD-winning campagnes

Digital advertising Marketeer (Almelo)

Heb jij passie voor digital advertising en wil je in een award winning team een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van de businessambities van onze opdrachtgevers? Bekijk dan deze vacature want wij hebben dé uitdaging voor je! 

Wat ga je bij Adwise precies doen?

Je bent actief in één van onze multidisciplinaire squads, van waaruit onze opdrachtgevers worden bediend. Samen met je squad ben je de digitale derde hersenhelft van bekende en uitdagende merken en organisaties. Jullie zetten opdrachtgevers digitaal op voorsprong, zodat ze succesvol én meer dan tevreden zijn.

Het digitale domein groeit iedere dag, ook de mogelijkheden op het gebied van advertising. Als digital advertising marketeer overzie je het volledige speelveld en vertaal je - samen met je collega's - business ambities naar slimme, creatieve en vooral effectieve digitale acties en campagnes. Vanuit jouw diepgaande expertise voeg je kennis, ideeen en mogelijkheden toe, zodat onze opdrachtgevers alle mogelijkheden benutten. Je bent dus betrokken bij de complete business case van onze opdrachtgevers! 

Wat ga je bij Adwise precies doen?

Je bent dagelijks bezig een veelzijdigheid aan campagnes op het gebied van SEA, Social Advertising, RTB en Programmatic, DooH, Digital RTV, Video Advertising en App marketing voor verschillende bekende en uitdagende merken. Vanuit je rol ben je dus betrokken bij het uitdenken van renderende en AWARD-winning campagnes en uiteraard dagelijks bezig met de inrichting, optimalisatie en rapportage van deze campagnes. 

Omdat we op topniveau werken en voorop willen blijven lopen in onze markt, zorgen wij ervoor dat je tijd kunt besteden aan innovatie en aan het continu verbeteren van je kennis (oa. binnen je CHAPTER). Ook deel je jouw expertise en succesvolle cases met de markt (bijvoorbeeld via blogs of als spreker op congressen / events). 

Wil je weten hoe de week van Digital Advertising & Analytics Marketeer Wouter eruit ziet? Bekijk de week van Wouter!

Vereiste ervaring en skills voor deze vacature

Je bent HBO of WO afgestudeerd en beschikt over 1 á 2 jaar relevante en actuele werkervaring (of je hebt zóveel passie dat je dit niet nodig hebt). Verder herken jij jezelf in onderstaand profiel: 

 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je bent communicatief vaardig in woord en schrift.
 • Je bent analytisch dermate goed onderlegd dat je op basis van data weet te sturen op rendement.
 • Je bent initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht.
 • Je bent leergierig, proactief en volgt de ontwikkelingen op het online vlak op de voet.
 • Je weet relevante ontwikkelingen te vertalen in toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. 
Vereiste ervaring en skills voor deze vacature

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Bovendien gaan wij ervoor zorgen dat jij optimaal kunt presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, goeie techniek, geweldige koffie en leuke feestjes om succes te vieren! 

Andere highlights zijn:  

 • Een uitdagende en afwisselende functie
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van ervaring en leeftijd)
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bv. een reiskostenvergoeding
 • Collectieve ziektekostenverzekering en goed verzorgde oudedagvoorziening
 • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, R&D tijd etc.)

Werken bij Adwise betekent werken in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij Adwise kun je jezelf zijn en ontplooien!

Wat kan je van ons verwachten?

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Bel Maurice (Hennevelt) op 0546-807480 of stel je vraag per e-mail via: sollicitatie@adwise.nl.

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Are you Adwise enough? Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Jouw collega's

Als SEA specialist werk je in een multidisciplinair team (SQUAD) aan uitdagende business cases voor nationale en internationale opdrachtgevers. Uiteraard 100% agile op basis van Scrum. Je maakt onderdeel uit van een CHAPTER, waarin je samen expertise deelt, spart en innoveert.

Our culture

Life @ Adwise

De week van Harry

De week van Harry

Wat doen onze digital brains nu precies elke dag? Vandaag een week uit het (werk)leven van Harry, Developer in het team (squad) Enigma bij Adwise.

Lees verder
Wil jij weten hoe jouw leven bij Adwise zal zijn?

Wil jij weten hoe jouw leven bij Adwise zal zijn?

Neem dan contact met mij op! We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Indien gewenst spreken we af in het weekend of buiten werktijd, informeel onder het genot van een kop koffie (of iets anders). - Maurice Hennevelt

Ga naar Adwise careers

Do you dare to join our team?

take a look inside your new office ;)

Certificeringen