VACATURE

Ervaren Digital Advertising Marketeer die wil werken aan AWARD-winning campagnes

Digital Advertising Marketeer (Almelo)

*** LET OP: DEZE VACATURE IS INGEVULD. OPEN SOLLICITATIES ZIJN UITERAARD ALTIJD WELKOM ***

Heb jij passie voor digital advertising en wil je in een award winning team een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van de businessambities van onze opdrachtgevers? Bekijk dan deze vacature want wij hebben dé uitdaging voor je! 

Wie zijn wij?

Wij zijn de digitale extra hersenhelft van onze (internationale) opdrachtgevers. Ons team bestaat uit een veelzijdige groep van award winning specialisten met een ongekende passie voor internet en marketing. Wij worden enthousiast van het resultaat dat we voor opdrachtgevers behalen.

Wie zijn wij?

Hoe wij werken

Bij Adwise werken we in multidisciplinaire scrum teams (squads) die samen verantwoordelijk zijn voor het succes en de tevredenheid van een deel van onze opdrachtgevers. Deze squads voelen als een mini-startup binnen de organisatie en zijn zelfmanagend in het behalen van doelstellingen voor zowel de organisatie als voor onze opdrachtgevers.

Hoe wij werken

Wat ga je als Digital Advertising Marketeer precies doen?

Het digitale domein groeit iedere dag, ook de mogelijkheden op het gebied van advertising. Als digital advertising marketeer overzie je het volledige speelveld en vertaal je - samen met je collega's - business ambities naar slimme, creatieve en vooral effectieve digitale acties en campagnes. Vanuit jouw diepgaande expertise voeg je kennis, ideeen en mogelijkheden toe, zodat onze opdrachtgevers alle mogelijkheden benutten. Je bent dus betrokken bij de complete business case van onze opdrachtgevers! 

Wat ga je als Digital Advertising Marketeer precies doen?

Je bent dagelijks bezig een veelzijdigheid aan campagnes op het gebied van SEA, Social Advertising, RTB en Programmatic, DooH, Digital RTV, Video Advertising en App marketing voor verschillende bekende en uitdagende merken. Vanuit je rol ben je dus betrokken bij het uitdenken van renderende en AWARD-winning campagnes en uiteraard dagelijks bezig met de inrichting, optimalisatie en rapportage van deze campagnes. 

Omdat we op topniveau werken en voorop willen blijven lopen in onze markt, zorgen wij ervoor dat je tijd kunt besteden aan innovatie en aan het continu verbeteren van je kennis (oa. binnen je CHAPTER). Ook deel je jouw expertise en succesvolle cases met de markt (bijvoorbeeld via blogs of als spreker op congressen / events). 

Wil je weten hoe de week van Digital Advertising & Analytics Marketeer Wouter eruit ziet? Bekijk de week van Wouter!

Vereiste ervaring en skills voor deze vacature

Je bent HBO of WO afgestudeerd en beschikt over 1 á 2 jaar relevante en actuele werkervaring (of je hebt zóveel passie dat je dit niet nodig hebt). Verder herken jij jezelf in onderstaand profiel: 

 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je bent communicatief vaardig in woord en schrift.
 • Je bent analytisch dermate goed onderlegd dat je op basis van data weet te sturen op rendement.
 • Je bent initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht.
 • Je bent leergierig, proactief en volgt de ontwikkelingen op het online vlak op de voet.
 • Je weet relevante ontwikkelingen te vertalen in toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. 
Vereiste ervaring en skills voor deze vacature

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Bovendien gaan wij ervoor zorgen dat jij optimaal kunt presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, goeie techniek, geweldige koffie en leuke feestjes om succes te vieren!

Wat kan je van ons verwachten?

Andere highlights zijn

 • Een uitdagende en afwisselende functie
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van ervaring en leeftijd)
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bv. een reiskostenvergoeding
 • Collectieve ziektekostenverzekering en goed verzorgde oudedagvoorziening
 • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, R&D tijd etc.)
Andere highlights zijn

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Werken bij Adwise betekent werken in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij Adwise kun je jezelf zijn en ontplooien! Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Bel ons op 0546-807480 of stel je vraag per e-mail via: sollicitatie@adwise.nl.

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Are you Adwise enough? Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Jouw collega's

Als digital advertising specialist werk je in een multidisciplinair team (SQUAD) aan uitdagende business cases voor nationale en internationale opdrachtgevers. Uiteraard 100% agile op basis van Scrum. Je maakt onderdeel uit van een CHAPTER, waarin je samen expertise deelt, spart en innoveert.

Our culture

Life @ Adwise

De week van Tom

De week van Tom

Wat doen onze digital brains elke dag? Vandaag een week uit het (werk)leven van Tom, Head of UX & CRO in het team (squad) Enigma bij Adwise.

Lees verder
De week van Karlijn

De week van Karlijn

Wat doen onze digital brains elke dag? Vandaag een week uit het (werk)leven van Karlijn, Digital Consultant in het team (squad) Enigma bij Adwise.

Lees verder
Wil jij weten hoe het is om als Digital Advertising Marketeer bij Adwise te werken?

Wil jij weten hoe het is om als Digital Advertising Marketeer bij Adwise te werken?

Neem dan contact met mij op via sollicitatie@adwise.nlbekijk de week van Wouter of ga naar Adwise Careers! We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Indien gewenst spreken we af in het weekend of buiten werktijd, informeel onder het genot van een kop koffie (of iets anders).

Ga naar Adwise Careers

Do you dare to join our team?

take a look inside your new office ;)

Certificeringen