over werken bij Adwise
VACATURE

Een geweldige back-end developer die samen met een ervaren team aan gave projecten wil werken

Back-end developer (Almelo)

Ben jij een geweldige back-end developer én wil jij in een team van toffe en zeer ervaren collega’s werken aan gave projecten voor (internationale) opdrachtgevers als NEM / Siemens, Nedap, Atkins, OAD, Regina Coeli, Qredits en Kees Smit? Bekijk dan deze vacature want dan hebben wij een top baan voor je!

Hoe we werken

Bij Adwise werken we in multidisciplinaire squads die samen verantwoordelijk zijn voor het succes en de tevredenheid van een deel van onze opdrachtgevers. Deze squads voelen als een mini-startup binnen de organisatie en zijn zelfmanagend in het behalen van doelstellingen voor zowel de organisatie als voor onze opdrachtgevers. 

Een squad bestaat uit een account-strategy team en meerdere SCRUM teams die gezamenlijk werken aan digital oplossingen en projecten die onze opdrachtgevers digitaal op voorsprong zetten. Deze SCRUM teams zijn multidisciplinair - feature teams die samen werkende eindproducten kunnen realiseren.

Hoe we werken

Wat ga je als developer bij Adwise precies doen?

Als ervaren back-end developer op de afdeling Media Ontwikkeling werk je mee aan de (door)ontwikkeling van de allerbeste websites, webshops, koppelingen met webapplicaties en apps voor onze nationale en internationale opdrachtgevers.

Concreet zijn je taken:

 • het ontwikkelen, testen, onderhouden en doorontwikkelen van database gestuurde websites/webshops en (geavanceerde) webapplicaties
 • het programmeren in PHP en Javascript
 • het ontwerpen/beheren van MySQL databases
 • het ontwikkelen van Apps voor IPhone en Android

Wil je weten hoe de week van developer er precies uit ziet? Bekijk de week van Eelko

Wat ga je als developer bij Adwise precies doen?

Vereiste ervaring en skills voor deze vacature

Het allerbelangrijkste is jouw houding. We helpen liever iemand om zich verder te ontwikkelen binnen onze organisatie die in onze visie gelooft en er vol passie voor gaat, dan iemand met meer dan voldoende ervaring die niet past in onze cultuur en teams. Maar natuurlijk zijn passie en geloof in onze visie niet de enige succesfactoren. In de praktijk blijken onze meest succesvolle medewerkers op dit niveau ook te voldoen aan onderstaande kenmerken:

 • min. 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • een afgeronde ICT-opleiding op HBO-niveau
 • uitgebreide kennis van PHP, MySQL, Javascript, MVC, UML en OOP
 • kennis van HTML, CSS (is een pre)
 • een leergierige, gedreven en samenwerkingsgerichte instelling
 • woonachtig in de regio Overijssel of bereid te verhuizen
Vereiste ervaring en skills voor deze vacature

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Bovendien gaan wij ervoor zorgen dat jij optimaal kunt presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, goeie techniek, geweldige koffie en leuke feestjes om succes te vieren! 

Andere highlights zijn:  

 • Een uitdagende en afwisselende functie
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van ervaring en leeftijd)
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bv. een reiskostenvergoeding
 • Collectieve ziektekostenverzekering en goed verzorgde oudedagvoorziening
 • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, R&D tijd etc.)

Werken bij Adwise betekent werken in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij Adwise kun je jezelf zijn en ontplooien!

Wat kan je van ons verwachten?

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. 

Indien gewenst spreken we af in het weekend of buiten werktijd, informeel onder het genot van een kop koffie (of iets anders).  Bel, SMS of App Koen (manager) op 06-21887991 of neem contact op per e-mail: koen@adwise.nl.

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Are you Adwise enough? Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Our culture

Life @ Adwise

De week van Eelko

De week van Eelko

Wat doen onze digital brains nu precies elke dag? Vandaag een week uit het (werk)leven van Eelko, Senior Developer van ons squad Majestic bij Adwise

Lees verder
De week van Wouter

De week van Wouter

Wat doen onze digital brains nu precies elke dag? Vandaag een week uit het (werk)leven van Wouter, Digital Advertising & Analytics Marketeer in het team (squad) Royal Flush bij Adwise.

Lees verder
Wil jij weten hoe we ervoor gaan zorgen dat jij iedere dag met plezier naar je werk gaat?

Wil jij weten hoe we ervoor gaan zorgen dat jij iedere dag met plezier naar je werk gaat?

Neem dan contact met mij op! We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Indien gewenst spreken we af in het weekend of buiten werktijd, informeel onder het genot van een kop koffie (of iets anders). - Maurice Hennevelt

Ga naar Adwise careers

Do you dare to join our team?

take a look inside your new office ;)

Certificeringen & awards