VACATURE

Accountmanager Digital Marketing met passie en ervaring (deadline 31 mei)

Accountmanager Digital Marketing (Almelo)

Krijg jij een kick van digital succes en tevreden opdrachtgevers? Word dan - samen met een topteam van digital professionals - de digitale derde hersenhelft van bekende en uitdagende merken en organisaties en ga aan de slag als Accountmanager Digital Marketing bij Adwise!

Let op: de deadline voor solliciteren is 1 mei 2018

Wie wij zijn

Wij zijn de digitale extra hersenhelft van onze (internationale) opdrachtgevers. Ons team bestaat uit een veelzijdige groep van award winning specialisten met een ongekende passie voor internet en marketing. Wij worden enthousiast van het resultaat dat we voor opdrachtgevers behalen.

Wie wij zijn

Hoe wij werken

Bij Adwise werken we in multidisciplinaire squads die samen verantwoordelijk zijn voor het succes en de tevredenheid van een deel van onze opdrachtgevers. Deze squads voelen als een mini-startup binnen de organisatie en zijn zelfmanagend in het behalen van doelstellingen voor zowel de organisatie als voor onze opdrachtgevers.

Een squad bestaat uit een account-strategy team en meerdere SCRUM teams die gezamenlijk werken aan digital oplossingen en projecten die onze opdrachtgevers digitaal op voorsprong zetten.

Hoe wij werken

Wat doe je als Accountmanager Digital Marketing?

Samen met je team ben je de digitale derde hersenhelft van opdrachtgevers. Je bouwt effectieve en duurzame klantrelaties op met bekende en uitdagende merken, je inspireert en adviseert jullie accounts over hoe digital kan bijdragen aan het succes.

Kortom: je maakt de vertaalslag van business ambities naar oplossingen en toepassingen binnen het digitale speelveld. Mede dankzij jou zijn onze opdrachtgevers niet alleen succesvol, maar ook tevreden en ervaren ze Adwise als proactief en als leading digital agency!

Wat doe je als Accountmanager Digital Marketing?

Vereiste ervaring en skills

We zijn een team van mensen volop #passie, #brains en #attitude. Dit is dan ook het eerste wat we van je verwachten; dat je volledig past binnen onze cultuur. Daarnaast bedienen we accounts op topniveau, waardoor onze digital account strategists over de volgende kenmerken beschikken:

 • Je hebt succesvol een relevante HBO- of WO opleiding gevolgd.
 • Je hebt ervaring in het (strategisch) bedienen van accounts.
 • Je bent zeer sterk in relatiemanagement en communicatie.
 • Je hebt brede kennis en expertise binnen digital marketing.
 • Je bent (commercieel) volwassen in houding en gedrag.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je bent innovatief, creatief en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht.
 • Je weet ontwikkelingen te vertalen in toegevoegde waarde voor accounts. 
Vereiste ervaring en skills

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt onderdeel uit van een topteam van de leukste collega's en beste digital professionals. Bovendien gaan wij ervoor zorgen dat jij optimaal kunt presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, goede techniek, geweldige koffie en leuke feestjes om succes te vieren!

Wat kan je van ons verwachten?

Andere highlights zijn

 • Een uitdagende en afwisselende functie
 • Veel vrijheid en flexibiliteit ten aanzien van werktijden en balans in werk en privé
 • Bekende en uitdagende merken als opdrachtgevers
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van ervaring en leeftijd)
 • Volop doorgroeimogelijkheden om je ambities te realiseren
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bv. een reiskostenvergoeding
 • Collectieve ziektekostenverzekering en goed verzorgde oudedagvoorziening
 • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, R&D tijd etc.)
Andere highlights zijn

Interesse? Solliciteer dan nu!

Werken bij Adwise betekent werken in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij Adwise kun je jezelf zijn en ontplooien! Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Bel ons op 0546-807480 of stel je vraag per e-mail via: sollicitatie@adwise.nl. Let op: de deadline voor het solliciteren op deze functie is 1 mei.

Interesse? Solliciteer dan nu!

Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Our culture

Life @ Adwise

De week van Tom

De week van Tom

Wat doen onze digital brains elke dag? Vandaag een week uit het (werk)leven van Tom, Head of UX & CRO in het team (squad) Enigma bij Adwise.

Lees verder
Meer weten over de functie of over Adwise?

Meer weten over de functie of over Adwise?

Neem dan contact met mij op via sollicitatie@adwise.nl of ga naar Adwise Careers. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Let op de deadline voor deze functie (solliciteer voor 1 mei)!

Ga naar Werken bij Adwise

Let's make some impact together! :)

Join a winning team

Certificeringen