SEA & Analytics Marketeer

Almelo - fulltime

Is SEA jouw absolute passie en wil je samen met de beste professionals werken aan innovatieve cases? Ga voor een carrière als Digital Advertising & Analytics Marketeer! 

Als Digital Advertising & Analytics Marketeer bij Adwise werk je dagelijks aan uitdagende projecten voor bekende en aansprekende organisatie en merken, nationaal en internationaal. Je bent nauw betrokken bij ambities en strategieën van opdrachtgevers en werkt dagelijks samen binnen één van onze multidisciplinaire squads met maar één missie: impact hebben!

Wat ga je doen

Het digitale domein groeit iedere dag, ook de mogelijkheden op het gebied van advertising. Als Digital Advertising & Analytics Marketeer overzie je het volledige speelveld en vertaal je - samen met je collega's - business ambities naar slimme, creatieve en vooral effectieve digitale acties en campagnes. Vanuit jouw diepgaande expertise voeg je kennis, ideeen en mogelijkheden toe, zodat onze opdrachtgevers alle mogelijkheden benutten. Je bent dus betrokken bij de complete business case van onze opdrachtgevers.

Je bent dagelijks bezig met een veelzijdigheid aan campagnes op het gebied van SEA (Google Adwords, Bing Ads) en meetbaarheid (Analytics, Tag Manager) voor verschillende bekende en uitdagende merken. Vanuit je rol ben je dus betrokken bij het uitdenken van renderende en award-winning campagnes en uiteraard dagelijks bezig met de inrichting, optimalisatie en rapportage van deze campagnes. Hoewel jouw focus ligt op SEA en meetbaarheid weet je, indien nodig, gebruik te maken van Social Advertising, RTB en Programmatic, DooH, Digital RTV, Video Advertising en App marketing. 

Omdat we op topniveau werken en voorop willen blijven lopen in onze markt, zorgen wij ervoor dat je tijd kunt besteden aan innovatie en aan het continu verbeteren van je kennis (oa. binnen je Chapter). Ook deel je jouw expertise en succesvolle cases met de markt (bijvoorbeeld via blogs of als spreker op congressen / events). 

Wil je weten hoe de week van Digital Advertising & Analytics Marketeer Wouter eruit ziet? 
Bekijk de week van Wouter!

 

Jouw skills & ervaring

Je bent HBO of WO afgestudeerd en beschikt over minimaal 3 jaar relevante en actuele werkervaring (of je hebt zóveel passie dat je dit niet nodig hebt).

 

Verder herken jij jezelf in onderstaand profiel: 

 • Je bent een echte teamplayer
 • Je bent analytisch dermate goed onderlegd dat je op basis van data weet te sturen op rendement
 • Je bent initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht
 • Je bent leergierig, proactief en volgt de ontwikkelingen op het online vlak op de voet
 • Je weet relevante ontwikkelingen te vertalen in toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers

Nice to haves:

 • Ervaring met dashboarding tools als Data Studio, Klipfolio is een pré
 • Ervaring met het Google Marketing Platform, BigQuery, Adobe Analytics, *JavaScript*, BI-tools is een pré
 • Ervaring met social advertising is een pré

 

Wij bieden

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en beste digital professionals. Bovendien zorgen wij ervoor dat jij optimaal kan presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, goede techniek, geweldige koffie en leuke feestjes om succes te vieren!

 • Een uitdagende en afwisselende functie
 • Veel vrijheid en flexibiliteit ten aanzien van werktijden en balans in werk en privé
 • Bekende en uitdagende merken als opdrachtgevers
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van ervaring en leeftijd)
 • Volop doorgroeimogelijkheden om je ambities te realiseren
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bv. een reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering en goed verzorgde oudedagvoorziening (incl. nabestaandenvoorziening), uitstekende lunch- en dinerfaciliteiten inclusief mogelijkheden voor gezonde 'take-away' maaltijden.
 • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, R&D tijd etc.)
 • De mogelijkheid (tijd en budget) om extern kennis en inspiratie op te doen
 • De mogelijkheid om je extern te ontwikkelen tot autoriteit in de markt
Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?

Of heb je vragen? Neem contact op met Elke, onze talent acquisition manager. Zij helpt je graag!

T: +31 546 - 80 74 85 (direct nummer), of stuur een WhatsApp bericht

E: e.tiehuis@adwise.nl

 

Meer weten over werken bij Adwise?

Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Werken bij Adwise

Werken bij Adwise

Adwise is een digital agency met ruim 85 professionals. Wij werken in zelfmanagende teams aan de realisatie van business ambities van onze opdrachtgevers. Digital zit in ons DNA, passie verbindt ons en ons enthousiasme is aanstekelijk.

Werken bij Adwise betekent onderdeel zijn van een team vol passie. Daarnaast bieden we uitdagende opdrachten, geweldige faciliteiten, fun en ontspanning, veel ruimte voor eigen innovatie én een team dat minstens net zo ambitieus is als jij!

> meer over werken bij Adwise

Jouw collega's

Als Digital Advertising & Analytics Marketeer werk je in een multidisciplinair team (SQUAD) aan uitdagende business cases voor nationale en internationale opdrachtgevers. Je maakt onderdeel uit van een CHAPTER, waarin je samen expertise deelt, spart en innoveert.

---