New business consultant digital

Fulltime - Almelo

Heb jij passie en ervaring op het gebied van digital business development en digital marketing? Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een new business consultant digital. Iemand die enthousiast wordt van het inspireren, informeren en adviseren van opdrachtgevers en het binnenhalen van innovatieve opdrachten!

Wat jij gaat doen

Als new business consultant digital inspireer, informeer en adviseer je (potentiële) opdrachtgevers ten aanzien van kansen binnen het digitale speelveld. Je verdiept je optimaal in de organisatie en branche van je opdrachtgevers en verbindt dit met jouw kennis van de digitale wereld. Door slimme en innovatieve oplossingen geef je samen met je multidisciplinaire squad het juiste advies.

Met je inhoudelijke expertise, ervaring en je commerciële vaardigheden overtuig je opdrachtgevers van de toegevoegde waarde van Adwise. Hiermee draag je bij aan de groeiambities van onze organisatie.

Je adviseert en overtuigt op strategisch niveau opdrachtgevers over digitale vraagstukken. Daarnaast houd je bezig met het onderhouden en verder uitbouwen van duurzame klantrelaties, aansluitend op onze strategie, visie en doelgroep.

 

Jouw skills & ervaring

Ben jij te omschrijven als ondernemend, innovatief en een echte team player?

Dan ben jij wellicht het perfecte plaatje want de juiste personality is de basis voor succes! Verder vragen we:

  • Passie voor digital
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen het digitale speelveld
  • Een groot en relevant netwerk
  • Een duidelijke visie op het gebied van digital business development en digitale transformatie

 

Wij bieden

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt onderdeel uit van een topteam van de leukste collega's en beste digital professionals. Bovendien zorgen wij ervoor dat jij optimaal kan presteren.

We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals een geweldige lunch en take-away maaltijden, veel ruimte voor fun en ontspanning en bovenal veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je dagelijkse werk!

Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten en bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen. 

 

Hoe we werken

We werken in een agile structuur met multidisciplinaire squads. Onze squads voelen als een soort start-up binnen de organisatie, waarin eigenaarschap en verantwoordelijkheid samen worden gedeeld. Door voorop te lopen op het gehele digitale speelveld en multidisciplinair samen te werken ontstaan dagelijks de meest slimme, effectieve en innovatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers. En de impact die we realiseren die vieren we samen. Minimaal 10% van onze tijd besteden we via chapters en guilds aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we ons continu blijven ontwikkelen en verbeteren.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?

Of heb je vragen? Neem contact op met Elke, onze talent acquisition manager. Zij helpt je graag!

T: +31 546 - 80 74 85 (direct nummer), of stuur een WhatsApp bericht

E: e.tiehuis@adwise.nl

 

 

Meer weten over werken bij Adwise?

Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Werken bij Adwise

Werken bij Adwise

Adwise is een digital agency met ruim 85 professionals. Wij werken in zelfmanagende teams aan de realisatie van business ambities van onze opdrachtgevers. Digital zit in ons DNA, passie verbindt ons en ons enthousiasme is aanstekelijk.

Werken bij Adwise betekent onderdeel zijn van een team vol passie. Daarnaast bieden we uitdagende opdrachten, geweldige faciliteiten, fun en ontspanning, veel ruimte voor eigen innovatie én een team dat minstens net zo ambitieus is als jij!

> meer over werken bij Adwise

Jouw collega's

Als new business consultant digital werk je in een multidisciplinair team aan uitdagende business cases voor nationale en internationale opdrachtgevers.

---