Product owner

**binnenkort verwacht**

Ben jij ondernemend ingesteld, klantgericht en kick je op digital succes bij opdrachtgevers? Dan is dit jouw droomfunctie! Samen met je team lever je voortdurend toegevoegde waarde en vier je successen voor aansprekende en uitdagende organisaties en merken. 

Wat ga je doen

Als product owner bij Adwise bedenk en begeleid je innovatieve en doordachte digitale projecten die impact hebben op het succes van onze opdrachtgevers. Je managet jouw projecten binnen één van de multidisciplinaire Scrum teams (squads).

Jouw primaire rol is ervoor te zorgen dat het squad volledig betrokken is bij de totstandkoming van het product en jullie er als team volledig voor gaan om onze opdrachtgevers digitaal succes te bezorgen. Je bent dé spil tussen onze interne squads en de organisatie van de opdrachtgever(s). 

Je bent gedurende het hele proces betrokken. Van inventarisatie, product visioning en scoping tot en met de demosessies en eindoplevering die jij samen met jouw squad verzorgt. Samen met de klant ben je eigenaar van het product waarbij jij, niet onbelangrijk, ook de opdrachtgever(s) vertegenwoordigt en keuzes maakt ten aanzien van de product- en sprint backlog. Je ziet toe op de waarde van jouw producten voor zowel onze opdrachtgevers als voor Adwise.

  • Je bewaakt de kwaliteit en toegevoegde waarde van projecten en bent intern en extern primair aanspreekpunt
  • Je inventariseert projectinhoudelijke wensen en doelstellingen (zowel met opdrachtgevers als de specialisten binnen je squad)
  • Je vertaalt wensen en doelstellingen van de klant met je team naar een MVP en backlog (Product Visioning)
  • Je beantwoordt vragen van developers, om zo de requirements helder te houden
  • Je ziet samen met je team toe op het succes en de waarde van het project (voor opdrachtgevers én voor Adwise)
  • Je bepaalt de sprint backlog op hoofdlijnen en stuurt hiermee actief op KPi's van het squad (o.a. omzet en klanttevredenheid)
  • Je werkt nauw samen met je Scrum Master om de effectiviteit van je squad continu te verbeteren

 

Jouw skills & ervaring

Ben jij te omschrijven als ondernemend, inspirerend, klantgericht, stressbestendig, communicatief zeer sterk en een echte team player?

Dan ben jij wellicht het perfecte plaatje want de juiste personality is de basis voor succes! Verder vragen we:

  • Een helikopterview en je kunt keuzes maken bij conflicterende belangen
  • Kennis van en ervaring met alle onderdelen van SCRUM en de Agile filosofie
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie als bijvoorbeeld Online Marketeer of Product Owner

 

Wij bieden

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt onderdeel uit van een topteam van de leukste collega's en beste digital professionals. Bovendien zorgen wij ervoor dat jij optimaal kan presteren.

We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals een geweldige lunch en take-away maaltijden, veel ruimte voor fun en ontspanning en bovenal veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je dagelijkse werk!

Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten en bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen. 

 Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?

Of heb je vragen? Neem contact op met Elke, onze talent acquisition manager. Zij helpt je graag!

T: +31 546 - 80 74 85, of stuur een WhatsApp bericht

E: sollicitatie@adwise.nl

 

Meer weten over werken bij Adwise?

Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Werken bij Adwise

Werken bij Adwise

Adwise is een digital agency met ruim 85 professionals. Wij werken in zelfmanagende teams aan de realisatie van business ambities van onze opdrachtgevers. Digital zit in ons DNA, passie verbindt ons en ons enthousiasme is aanstekelijk.

Werken bij Adwise betekent onderdeel zijn van een team vol passie. Daarnaast bieden we uitdagende opdrachten, geweldige faciliteiten, fun en ontspanning, veel ruimte voor eigen innovatie én een team dat minstens net zo ambitieus is als jij!

> meer over werken bij Adwise

Jouw collega's

Als product owner werk je in een multidisciplinair team (SQUAD) aan uitdagende business cases voor nationale en internationale opdrachtgevers. Uiteraard 100% agile op basis van Scrum. Je maakt onderdeel uit van een CHAPTER, waarin je samen expertise deelt, spart en innoveert.

---