Experience / Office manager

24-32 uur - Almelo

Wil jij ervoor zorgen dat ons hoofdkantoor in Almelo een geweldige plek is en blijft om te werken en te bezoeken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons team zijn wij namelijk op zoek naar een Experience / Office manager! 

Wat ga je doen

Jij zorgt ervoor, samen met jouw collega Carmen, dat ons hoofdkantoor in Almelo een geweldige plek is om te werken en te bezoeken. Je bent de gangmaker van het hoofdkantoor en geeft onze medewerkers en bezoekers de ultieme Adwise beleving waarbij je ze op alle mogelijke manieren ontzorgt. Zowel op kantoor als telefonisch ben jij hét aanspreekpunt van onze organisatie.

Geen dag zal voor jou hetzelfde zijn. Je structureert alles wat op je afkomt op een perfecte manier en je weet je weg in de organisatie gemakkelijk te vinden. Je krijgt een zelfstandige functie waarin je alle ruimte hebt jezelf te ontwikkelen en om werkzaamheden naar je toe te trekken. Je neemt de verantwoordelijkheid wanneer je ziet dat er ruimte is voor verbetering, zowel groot als klein, en zoekt altijd naar manieren om de employee-, customer- en candidate experience binnen ons hoofdkantoor te verbeteren.

Binnen Adwise vieren we onze successen! Jij zet je organisatietalent in bij de organisatie van feestjes, zoals onze legendarische personeelsfeesten en wintersport, en de organisatie van bijeenkomsten zoals trainingen, open dagen, klantevents, community events, symposia en congressen.

Wat betekent dat precies?

Samengevat bestaan je taken als Experience / Office manager uit:

 • Coördineren van alle praktische zaken op kantoor
 • Ontvangen van klanten en relaties op vriendelijke en professionele wijze
 • Verzorgen van relatiegeschenken en presentjes
 • Ondersteunen en waar mogelijk ontzorgen van het managementteam en je collega’s
 • Organiseren en managen van events
 • Verdere algemene officetaken, zoals beheer van de algemene e-mailbox van Adwise en aannemen en afhandelen van inkomende telefoongesprekken.

 Je bent verantwoordelijk voor de hele office-infrastructuur, waarbij je alle praktische zaken regelt en coördineert.

 

Jouw skills & ervaring

Ben jij te omschrijven als ondernemend, innovatief, klantgericht, stressbestendig, communicatief zeer sterk en een echte team player?

Dan ben jij wellicht het perfecte plaatje want de juiste personality is de basis voor succes! Verder vragen we:

 • Minimaal enkele jaren ervaring als office manager, managementassistent of een soortgelijke rol. Je trekt graag verantwoordelijkheden naar je toe.
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO/HBO-opleiding
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
 • Je bezit uitstekende organisatorische vaardigheden: jij bent in staat om meerdere telefoontjes, planningen, bezoekers en kantooractiviteiten met enthousiasme te beheren
 • Je bent zelfverzekerd en actiegericht; je wacht niet op een opdracht om actie te ondernemen

Het is een cliché, maar we benoemen het wel: je bent representatief en voelt je thuis in de creatieve en innovatieve werksfeer van Adwise; jouw persoonlijkheid past hier ook goed bij.

 

Wij bieden

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt onderdeel uit van een topteam van de leukste collega's en beste digital professionals. Bovendien zorgen wij ervoor dat jij optimaal kan presteren.

We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals een geweldige lunch en take-away maaltijden, veel ruimte voor fun en ontspanning en bovenal veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je dagelijkse werk!

Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten en bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen. 

Solliciteren - net even anders!

Solliciteren - net even anders!

Heb je interesse in deze vacature als Experience / Office manager? We doen het solliciteren dit keer net een beetje anders, zodat jij maximaal de kans krijgt ons jouw talenten en persoonlijkheid te laten zien én te beleven. Geen saaie brief, maar een persoonlijke video waarin je ons overtuigt waarom jij de perfecte kandidaat bent.

Wees jezelf, creatief en laat ons zien dat je het aandurft. Stuur jouw video, begeleid door je CV, naar onze talent acquisition manager Elke Tiehuis via mailadres sollicitatie@adwise.nl. Is je video bestand te groot om te mailen? Verzend hem dan via ons wetransfer kanaal onder vermelding van je naam: https://adwise.wetransfer.com/

Heb je vragen over de vacature of het werken bij Adwise? Neem contact op met Elke, zij helpt je graag!

T: +31 546 - 80 74 85 (direct nummer), of stuur een WhatsApp bericht

** Je kunt solliciteren tot donderdag 8 november 2018 **

 

Meer weten over werken bij Adwise?
Werken bij Adwise

Werken bij Adwise

Adwise is een digital agency met ruim 85 professionals. Wij werken in zelfmanagende teams aan de realisatie van business ambities van onze opdrachtgevers. Digital zit in ons DNA, passie verbindt ons en ons enthousiasme is aanstekelijk.

Werken bij Adwise betekent onderdeel zijn van een team vol passie. Daarnaast bieden we uitdagende opdrachten, geweldige faciliteiten, fun en ontspanning, veel ruimte voor eigen innovatie én een team dat minstens net zo ambitieus is als jij!

> meer over werken bij Adwise

Jouw collega's

Adwise bestaat uit een veelzijdige groep van specialisten met een passie voor internet en marketing. Wij worden enthousiast van het resultaat dat we voor opdrachtgevers behalen.

---