Marketing manager bij Qredits

Fulltime - Almelo

Ben jij super gedreven, enthousiast en in het bezit van managementervaring binnen marketing of communicatie? Dan is dit de uitdaging voor jou!

We zoeken een ervaren manager voor de bruisende afdeling marketing bij onze opdrachtgever.

Wat jij gaat doen

We zoeken een super gedreven, enthousiaste en ervaren manager voor de bruisende afdeling marketing bij onze opdrachtgever. Gezamenlijk werken acht enthousiaste collega’s aan de naamsbekendheid van de organisatie, de conversies naar de diensten & producten, aan klantenreizen, de klanttevredenheid en het EigenBaas onderwijsprogramma. Dit met als doel om jongeren goed voorbereiden op het ondernemerschap. 

Als manager ben je eindverantwoordelijk voor de resultaten van dit team. Klinkt goed hé!

Het (in teamverband) opstellen, uitvoeren en evalueren van het jaarlijkse strategieplan voor de afdeling Marketing is een van je hoofddoelen. 
Gedurende het jaar bewaak je deze strategie en stuur je het team op basis van duidelijke KPI’s aan. Op basis van klantervaringen, dagelijks bijgehouden data en op basis van de ontwikkelingen in de markt pas je, waar nodig, de acties aan.

 

Jouw skills & ervaring

Ben jij te omschrijven als super gedreven en enthousiast?

Dan ben jij wellicht het perfecte plaatje want de juiste personality is de basis voor succes!

Verder vragen ze:
•    WO/HBO werk- en denkniveau en opleiding marketing (NIMA A/B/C) 
•    3 jaar management ervaring van een marketing of communicatie afdeling
•    Kennis van of ervaring met Salesforce is prettig
•    Je woont in Twente of Salland

 

Wat je terug kunt verwachten

Je krijgt een functie met veel verantwoordelijkheden, doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Je maakt deel uit van een team vol passie in een organisatie die sterk maatschappelijk betrokken is. Er heerst geen 9-tot-5-mentaliteit. Er wordt flexibiliteit van je verwacht en je krijgt deze ook terug. De cultuur is informeel. Daarnaast is het duidelijk wat de targets zijn en er wordt hard aan gewerkt om deze te halen.

Onze opdrachtgever - Qredits

Onze opdrachtgever - Qredits

 

Qredits helpt startende en bestaande ondernemers bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf. Dit doen ze door het aanbieden van ondernemerstools, coaching én het verstrekken van bedrijfskredieten tot € 250.000. Het doel is om dromen van ondernemers mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van het ondernemerschap, de kracht van een goed idee.

Het DNA van Qredits is samen te vatten in 4 kernwaarden.

  • "We willen een bijdrage leveren aan de maatschappij door ondernemerschap toegankelijk te maken zonder daarbij te streven naar maximale winst voor de organisatie (sociaal)"
  • "De ondernemer staat centraal en we zijn betrokken bij onze klanten (persoonlijk)"
  • "We geloven dat samenwerken leidt tot succes, stimuleren onze klanten een netwerk op te bouwen en koppelen ze aan onze partners (verbinden)"
  • "Tot slot zijn we nuchter, richten we ons op het voortbestaan van de ondernemer met een business-model dat leunt op het succes van onze klanten (zakelijk)"

Geïnteresseerd?

Of heb je vragen? Laat het ons weten. Wij helpen Qredits met het invullen van deze vacature en maken graag tijd voor je om je meer te vertellen over de organisatie en de werkzaamheden.  

Neem rechtstreeks contact op met Elke, onze talent acquisition manager. Zij helpt je graag! 

T: +31 546 - 80 74 85, of stuur een WhatsApp bericht

E: e.tiehuis@adwise.nl

Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Maak kennis met de Adwise cultuur

Wij gaan je helpen!

Ons team staat waar nodig voor je klaar om je te helpen de juiste keuzes te maken en van actuele ontwikkelingen op de hoogte te brengen.

---