Magento developer

**binnenkort verwacht**

Je Magento ervaringen verder uitbouwen bij een award-winning digital agency? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Magento Developer werk je in een team met ervaren collega's aan gave projecten voor (internationale) opdrachtgevers. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de vacature voor Magento developer! 

Wat ga je doen

Als Magento Developer werk je mee aan de (door)ontwikkeling van de allerbeste websites, webshops, koppelingen met webapplicaties en apps voor onze nationale en internationale opdrachtgevers.

 • het ontwikkelen, testen, onderhouden en doorontwikkelen van database gestuurde websites/webshops en (geavanceerde) webapplicaties
 • het programmeren in PHP en Javascript
 • het ontwerpen/beheren van MySQL databases
 • het ontwikkelen van Apps voor IPhone en Android

 

Jouw skills & ervaring

 • 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • een afgeronde ICT-opleiding op HBO-niveau
 • uitgebreide kennis van PHP, MySQL, Javascript, MVC, UML en OOP
 • kennis van HTML, CSS (is een pre)
 • een leergierige, gedreven en samenwerkingsgerichte instelling
 • woonachtig in de regio Overijssel of bereid te verhuizen

 

Wij bieden

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt onderdeel uit van een topteam van de leukste collega's en beste digital professionals. Bovendien zorgen wij ervoor dat jij optimaal kan presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, goede techniek, geweldige koffie en leuke feestjes om succes te vieren!

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een geweldige werkomgeving, veel vrijheid en flexibiliteit en faciliteiten om top te kunnen presteren
 • Samenwerken in een team met de beste digital professionals waarin je jezelf kunt en dagelijks kan bijdragen
 • Bekende en uitdagende merken als opdrachtgevers, zowel nationaal als internationaal
 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden
 • Perspectief en ruimte om jezelf continu te kunnen blijven ontwikkelen

 

Hoe we werken

We werken in een agile structuur met multidisciplinaire squads. Onze squads voelen als een soort start-up binnen de organisatie, waarin eigenaarschap en verantwoordelijkheid samen worden gedeeld. Door voorop te lopen op het gehele digitale speelveld en multidisciplinair samen te werken ontstaan dagelijks de meest slimme, effectieve en innovatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers. En de impact die we realiseren die vieren we samen. Minimaal 10% van onze tijd besteden we via chapters en guilds aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we ons continu blijven ontwikkelen en verbeteren.

Wil je meer weten over wie we zijn, hoe we werken en hoe we ervoor zorgen dat we dagelijks allemaal top kunnen presteren en onszelf kunnen zijn? We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Indien gewenst spreken we af in het weekend of buiten werktijd, informeel onder het genot van een kop koffie (of iets anders). Neem contact met ons op via 0546-807480 of via sollicitatie@adwise.nl.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?

Of heb je vragen? Neem contact op met Elke, onze talent acquisition manager. Zij helpt je graag!

T: +31 546 - 80 74 85, of stuur een WhatsApp bericht

E: sollicitatie@adwise.nl

 

Meer weten over werken bij Adwise?

Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Werken bij Adwise

Werken bij Adwise

Bij Adwise werken we samen om impact te realiseren voor opdrachtgevers, voor onze gezamenlijke ambities en impact in de digitale wereld. Digital zit ons DNA, passie verbindt ons en ons enthousiasme is aanstekelijk. We zorgen ervoor dat iedereen dagelijks het beste uit zichzelf kan halen en impact kan hebben. Voor opdrachtgevers, voor Adwise maar vooral ook voor zichzelf.

Werken bij Adwise betekent onderdeel zijn van één van onze zelfmanagende squads die voelen als een start up binnen onze organisatie. Daarnaast uitdagende en bekende merken en opdrachten, geweldige faciliteiten, fun en ontspanning, veel ruimte voor eigen innovatie en een team dat minstens net zo ambitieus is als jij!

> meer over werken bij Adwise