over werken bij Adwise
VACATURE

Full Stack Developer die zich graag vastbijt in uitdagende projecten

Full Stack Developer [m/v] (Almelo)

Ben jij een ambitieuze developer en wil je in een ervaren team van toffe collega’s werken aan gave e-commerce projecten voor verschillende nationale en internationale opdrachtgevers waarbij jij je verregaand kunt specialiseren in Magento? Bekijk dan deze vacature want dan hebben wij een top baan voor je!

Hoe we werken

Bij Adwise werken we in multidisciplinaire squads die samen verantwoordelijk zijn voor het succes en de tevredenheid van een deel van onze opdrachtgevers. Deze squads voelen als een mini-startup binnen de organisatie en zijn zelfmanagend in het behalen van doelstellingen voor zowel de organisatie als voor onze opdrachtgevers. 

Een squad bestaat uit een account-strategy team en meerdere SCRUM teams die gezamenlijk werken aan digital oplossingen en projecten die onze opdrachtgevers digitaal op voorsprong zetten. Deze SCRUM teams zijn multidisciplinair - feature teams die samen werkende eindproducten kunnen realiseren.

Hoe we werken

Wat jij gaat doen

Samen met je SCRUM team ben je volledig eigenaar van producten en projecten. Jullie zijn gedurende het hele proces betrokken, van product visioning en scoping tot het gezamenlijk verzorgen van demosessies en natuurlijk de feestjes bij oplevering. 

Je werkt in een feature-team, waarbij jullie volgens de SCRUM-wijze samenwerken aan gave, uitdagende, complexe maar vooral waardevolle projecten voor onze opdrachtgevers. Denk aan de ontwikkeling van websites, webshops, Apps, portals en koppelingen met systemen en paketten als SAP, Exact of Salesforce. 

Wil je weten hoe de week van developer er precies uit ziet? Bekijk de week van Eelko

Wat jij gaat doen

Vereiste ervaring en skills

We zoeken iemand die in onze visie gelooft en er vol passie voor gaat. Maar natuurlijk zijn er meer succesfactoren. In de praktijk blijken onze meest succesvolle medewerkers ook te voldoen aan onderstaande kenmerken:

 • Je kent de laatste trends en technieken en leert continu bij
 • Je bent ambitieus, leergierig en kunt goed samenwerken
 • Je kunt overweg met Javascript, CSS, HTML, XML en ook Dependency Injection in PHP zijn voor jou geen onbekende termen
 • LESS, SASS, Grunt en Gulp zijn tools waar jij je comfortabel bij voelt
 • Ervaring met Magento is een pré (of je wilt Magento beter leren kennen dan je nu al doet)
Vereiste ervaring en skills

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Bovendien gaan wij ervoor zorgen dat jij optimaal kunt presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, goeie techniek, geweldige koffie en leuke feestjes om succes te vieren!

Andere highlights zijn:  

 • Een uitdagende en afwisselende functie
 • Veel vrijheid en flexibiliteit ten aanzien van werktijden en balans in werk en privé
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van ervaring en leeftijd)
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bv. een reiskostenvergoeding
 • Collectieve ziektekostenverzekering en goed verzorgde oudedagvoorziening
 • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, R&D tijd etc.)  

Werken bij Adwise betekent werken in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij Adwise kun je jezelf zijn en ontplooien!

Wat kan je van ons verwachten?

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Bel Maurice (Hennevelt) op 0546-807480 of stel je vraag per e-mail via: sollicitatie@adwise.nl.

 

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Are you Adwise enough? Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Our culture

Life @ Adwise

De week van Eelko

De week van Eelko

Wat doen onze digital brains nu precies elke dag? Vandaag een week uit het (werk)leven van Eelko, Senior Developer van ons squad Majestic bij Adwise

Lees verder
De week van Wouter

De week van Wouter

Wat doen onze digital brains nu precies elke dag? Vandaag een week uit het (werk)leven van Wouter, Digital Advertising & Analytics Marketeer in het team (squad) Royal Flush bij Adwise.

Lees verder
Wat zijn jouw persoonlijke wensen en ambities?

Wat zijn jouw persoonlijke wensen en ambities?

Ik wil het graag weten! Neem gerust contact met mij op, want ik maak graag tijd voor je om te kijken of wij jou de uitdaging en invulling kunnen bieden die je zoekt. Indien gewenst spreken we af in het weekend of buiten werktijd. - Maurice Hennevelt

Ga naar Adwise careers

Do you dare to join our team?

take a look inside your new office ;)

Certificeringen & awards