Front-end developer

Fulltime - Almelo

Ben jij een ambitieuze front-end developer én wil jij in een team van toffe en zeer ervaren collega’s werken aan gave projecten voor (internationale) opdrachtgevers als NEM / Siemens, Nedap, Atkins, OAD, Regina Coeli, Qredits en Kees Smit? Bekijk dan deze vacature want dan hebben wij een top baan voor je!

Wat ga je doen

Als front-end developer werk je binnen één van onze gespecialiseerde klantteams mee aan de (door)ontwikkeling van de allerbeste maatwerk websites, webshops, koppelingen met webapplicaties en apps voor onze nationale en internationale opdrachtgevers. Je werkt met HTML (inhoud), CSS (opmaak) en Javascript (gedrag). De projecten waaraan je werkt zijn divers. Je geeft collega’s en klanten gevraagd en ongevraagd advies over mogelijkheden en beperkingen. Je bent leergierig ingesteld en daarmee optimaal op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Je werkt samen met geweldige collega's aan gave projecten en ziet continu impact van je werk. Trots zijn op je werk, daar zorgen we samen voor!

 

Jouw skills & ervaring

Het allerbelangrijkste voor ons is jouw houding. Als je in onze organisatie en visie gelooft, helpen wij je graag om je verder te ontwikkelen. Uiteraard is een gedegen basis belangrijk om succesvol te kunnen zijn. Dit betekent dat jij in ieder geval voldoet aan onderstaande kenmerken:

 • relevante opleiding, bij voorkeur op HBO-niveau
 • kennis en ervaring op het gebied van HTML, Javascript, CSS en PHP
 • ervaring met GIT als versiebeheer
 • ervaring met Preprocessors zoals Sass en Gulp
 • kennis van het Zurb Foundation framework (pré)
 • een leergierige, gedreven en samenwerkingsgerichte instelling
 • woonachtig in de regio Overijssel of bereid te verhuizen

 

Wij bieden

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt onderdeel uit van een topteam van de leukste collega's en beste digital professionals. Bovendien zorgen wij ervoor dat jij optimaal kan presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, goede techniek, geweldige koffie en leuke feestjes om succes te vieren!

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een geweldige werkomgeving, veel vrijheid en flexibiliteit en faciliteiten om top te kunnen presteren
 • Samenwerken in een team met de beste digital professionals waarin je jezelf kunt en dagelijks kan bijdragen
 • Bekende en uitdagende merken als opdrachtgevers, zowel nationaal als internationaal
 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden
 • Perspectief en ruimte om jezelf continu te kunnen blijven ontwikkelen
Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?

Of heb je vragen? Neem contact op met Elke, onze talent acquisition manager. Zij helpt je graag!

T: +31 546 - 80 74 85, of stuur een WhatsApp bericht

E: sollicitatie@adwise.nl

 

Meer weten over werken bij Adwise?

Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Werken bij Adwise

Werken bij Adwise

Bij Adwise werken we samen om impact te realiseren voor opdrachtgevers, voor onze gezamenlijke ambities en impact in de digitale wereld. Digital zit ons DNA, passie verbindt ons en ons enthousiasme is aanstekelijk. We zorgen ervoor dat iedereen dagelijks het beste uit zichzelf kan halen en impact kan hebben. Voor opdrachtgevers, voor Adwise maar vooral ook voor zichzelf.

Werken bij Adwise betekent onderdeel zijn van één van onze zelfmanagende squads die voelen als een start up binnen onze organisatie. Daarnaast uitdagende en bekende merken en opdrachten, geweldige faciliteiten, fun en ontspanning, veel ruimte voor eigen innovatie en een team dat minstens net zo ambitieus is als jij!