Kickstart je digital development carrière

Digital Development Traineeship

**binnenkort verwacht**

Droom jij van een carrière als (fullstack) developer? Wil je voor interessante bedrijven de allerbeste websites, apps en applicaties maken? Adwise biedt je de kans om op verschillende vakgebieden te leren van digital professionals. Wil je jouw carrière een kickstart geven, drie maanden lang intensieve begeleiding krijgen en kans maken op een vaste baan binnen ons team? Strijd dan mee om een plek in ons traineeship en kickstart jouw digital development carrière!

Hoe we werken

Bij Adwise werken we in multidisciplinaire squads die samen verantwoordelijk zijn voor het succes en de tevredenheid van een deel van onze opdrachtgevers. Deze squads voelen als een mini-startup binnen de organisatie en zijn zelfmanagend in het behalen van doelstellingen voor zowel de organisatie als voor onze opdrachtgevers. 

Een squad bestaat uit een account-strategy team en meerdere SCRUM teams die gezamenlijk werken aan digital oplossingen en projecten die onze opdrachtgevers digitaal op voorsprong zetten. Deze SCRUM teams zijn multidisciplinaire feature teams die samen werkende eindproducten kunnen realiseren.

Hoe we werken

Het traineeship in een notendop

Als digital development trainee leiden we je aan de hand van een strak programma op tot fullstack junior developer. Hierbij kom je te werken in een feature-team van ervaren professionals, waarbij jullie volgens de SCRUM-wijze samenwerken aan gave, uitdagende, complexe maar vooral waardevolle projecten voor onze opdrachtgevers. Denk aan de ontwikkeling van websites, webshops, Apps, portals en koppelingen met systemen en pakketten als SAP, Exact of Salesforce.

Het traineeship in een notendop

Voor wie is dit traineeship?

 • Je beschikt over #passie, #brains en de juiste #attitude.
 • Je hebt aantoonbaar HBO – of WO denkniveau
 • Je hebt maximaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Je houdt van hard werken, van gezelligheid en van feestjes
 • Je houdt van de nieuwste technieken en klanten die je daarmee kunt helpen
 • Een succesvolle carrière als software ontwikkelaar is jouw droom maar je hebt nog niet de kans gehad om deze op eigen kracht op te starten
Voor wie is dit traineeship?

Waar ga je concreet mee aan de slag?

Ons werk omvat zoveel aspecten dat je niet alles kunt leren binnen 3 maanden. Je zult van alle aspecten van softwareontwikkeling iets meekrijgen. Denk aan; PHP, MySQL, Clean code schrijven, HTML/CSS, Javascript/jQuery, Magento, Symfony, ModX, SEO, Sass, Gulp, Security, Package management, Git en PHPunit.

Daarnaast is er ruimte voor je eigen passie. Heb jij meer met webshops dan met backend systemen? Dan zul je je daarin ook verder gaan ontwikkelen.

Waar ga je concreet mee aan de slag?

Overige informatie

 • Het traineeship duurt 12 weken, startdatum is in overleg
 • 3 maanden leren van en meewerken met 85 digital professionals
 • Kans op een baan bij Adwise of één van onze relaties
 • Het traineeship vindt plaats op het hoofdkantoor van Adwise in Almelo
 • Het betreft een fulltime (40 uur p/wk) traineeship
 • Tijdens je traineeship ontvang je een scholingsvergoeding
 • Wij betalen alle trainingen en begeleiding
 • Je laptop en werkplek worden uiteraard door Adwise gefaciliteerd
 • Als je in dienst komt, heb je, net als iedereen, tijd in je planning om 10% van je tijd te naar eigen inzicht besteden aan het innoveren van jouw vakgebied.
Overige informatie

Strijd mee en kickstart je development carriere

Wil je deelnemen aan het traineeship? Reageer dan snel. Startdatum bepalen we in overleg!

Voor meer informatie kun je mailen naar Adwise via traineeship@adwise.nl of bellen naar 0546-807480 (vragen naar Harry van Rees en/of Jip van Kervel).

Let op: Het traineeship vindt plaats op het hoofdkantoor van Adwise in Almelo

Strijd mee en kickstart je development carriere

Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Our culture

Life @ Adwise

Wil jij nog meer weten over dit traineeship?

Wil jij nog meer weten over dit traineeship?

Neem dan contact met mij op via 0546-807480, sollicitatie@adwise.nl of ons contactformulier. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities!

Contactformulier

Let's make some impact together! :)

Join a winning team!

Certificeringen