VACATURE

Corporate Recruiter [recruitment & employer branding specialist]

Corporate recruiter

Als Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor het vinden, enthousiasmeren en aannemen van nieuwe collega’s die onze klanten digitaal op voorsprong zetten. Wij geloven dat de organisatie, cultuur en vooral onze digital professionals letterlijk het verschil maken. Hoeveel impact heb jij voor onze organisatie en groei door het werven van deze professionals? Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel naar deze zeer gewaardeerde functie binnen Adwise.

Wie wij zijn

Wij zijn de digitale extra hersenhelft van onze opdrachtgevers. Ons team bestaat uit een veelzijdige groep van award winning specialisten met een ongekende passie voor ‘Digital’. Wij worden enthousiast van het resultaat dat we voor opdrachtgevers behalen. 

Wie wij zijn

Hoe wij werken

Bij Adwise werken we in multidisciplinaire squads die samen verantwoordelijk zijn voor het succes en de tevredenheid van een deel van onze opdrachtgevers. Deze squads voelen als een mini-startup binnen de organisatie en zijn zelfmanagend in het behalen van doelstellingen voor zowel de organisatie als voor onze opdrachtgevers.

Een squad bestaat uit een account-strategy team en meerdere SCRUM teams die gezamenlijk werken aan digitale oplossingen en projecten die onze opdrachtgevers digitaal op voorsprong zetten.

Ondersteunend aan de zelfmanagende squads zijn de faciliterende afdelingen die indirect – maar in hoge mate - bijdragen aan het succes van onze organisatie en de klanttevredenheid. Dit zijn de afdelingen Finance, Legal, HR en Facility management, Corporate Marketing & Sales en de afdeling People services waar je als Corporate Recruiter werkzaam zal zijn.

De afdeling People Services dient twee doelen. Enerzijds het aantrekken van talenten en professionals voor zowel tijdelijke/flexibele als structurele behoefte (instroom) binnen onze organisatie. Dit doen we door actieve werving, headhunting, recruitment marketing, het actief sturen op het employer brand van onze organisatie (in samenwerking met onze afdeling Corporate Marketing & Sales) en beheer van onze talent- en freelancepools.

Daarnaast levert dit team People Services aan opdrachtgevers, door middel van consultancy en advies ten aanzien van recruitment, werving & selectie en detachering van digital professionals, inhouse teams, interim professionals en combinaties met opleidingstrajecten. Het People Services team wordt aangestuurd door de Head of People Services.

Hoe wij werken

Vereiste ervaring en skills

We zijn een team van mensen volop #passie, #brains en #attitude. Dit is dan ook het eerste wat we van je verwachten; dat je volledig past binnen onze cultuur en daar als Corporate Recruiter ambassadeur van bent. Daarnaast vragen we natuurlijk ervaring en skills:

 • Je hebt succesvol een relevante HBO- of WO opleiding gevolgd.
 • Je kent de digitale wereld (branchekennis) en bijbehorende functies.
 • Je hebt ervaring in de functie van Recruiter en hebt ervaring met de nieuwste en slimste (online) recruitment strategieën en middelen, waaronder recruitment marketing, headhunting en actief sturen op employer branding.
 • Je hebt ervaring met Applicant Tracking Systems (ATS) en recruitmenttools.
 • Je hebt passie en enthousiasme en bent zeer sterk in communicatie.
 • Je bent creatief, neemt initiatief (nieuwe ideeën) en je weet van aanpakken. Altijd doelgericht.
Vereiste ervaring en skills

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt onderdeel uit van een topteam van de leukste collega's en beste digital professionals. Bovendien gaan wij ervoor zorgen dat jij optimaal kunt presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, uitstekende faciliteiten, geweldige koffie en leuke feestjes om samen succes te vieren!

Andere highlights zijn:  

 • Een uitdagende en afwisselende functie
 • Veel vrijheid en flexibiliteit ten aanzien van werktijden en balans in werk en privé
 • Bekende en uitdagende merken als opdrachtgevers
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van ervaring en leeftijd)
 • Volop doorgroeimogelijkheden om je ambities te realiseren
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bv. een reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering en goed verzorgde oudedagvoorziening (incl. nabestaandenvoorziening), uitstekende lunch- en dinerfaciliteiten inclusief mogelijkheden voor gezonde 'take-away' maaltijden.
 • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, R&D tijd etc.)
Wat kan je van ons verwachten?

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Werken bij Adwise betekent werken in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij Adwise kun je jezelf zijn en ontplooien! Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Neem contact op met Gijs Westerbeek op 0546-807480 of stel je vraag per e-mail via: sollicitatie@adwise.nl.

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Our culture

Life @ Adwise

De week van Tom

De week van Tom

Wat doen onze digital brains elke dag? Vandaag een week uit het (werk)leven van Tom, Head of UX & CRO in het team (squad) Enigma bij Adwise.

Lees verder
Wil jij weten wat werken bij Adwise zo leuk maakt?

Wil jij weten wat werken bij Adwise zo leuk maakt?

Neem dan contact met mij op. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities.

Ga naar Adwise careers

Let's make some impact together!

Join a winning team

Certificeringen