VACATURE

Augmented Reality stage/bijbaan

Augmented Reality stage/bijbaan (Almelo)

**binnenkort verwacht**

Breng jij producten tot leven met Augmented Reality en wil je samen met de beste digital professionals werken aan de tofste projecten? Wij bieden je die kans! Werk samen met de beste digital professionals en draag bij aan award-winning cases en concepten! #uitdaging #vrijheid #creativiteit

Ben je op zoek naar een bijbaan binnen Augmented Reality? Lees dan ook even door!

Augmented Reality

Als full service digital agency zetten wij onze opdrachtgevers digitaal op voorsprong d.m.v. slimme strategieën en effectieve en award-winning concepten en campagnes.

Binnen onze digitale concepten en projecten speelt augmented reality een steeds grotere rol. Zo gebruiken we dit om de productbeleving voor eindgebruikers te verbeteren door bijvoorbeeld een tuinmeubel in je eigen tuin te testen, of een vloerkleed in je eigen woonkamer. 

ZIjn digital en augmented reality jouw passie? Wij bieden je de kans om stage te lopen binnen ons digital development team. Je denkt mee over innotvatieve en effectieve toepassingen en werkt zelfstandig aan jouw eigen project(en). Je bent dus dagelijks bezig met je passie en ontwikkelt jezelf verder door te leren en samen te werken met de beste digital professionals. 

Augmented Reality

Are you Adwise enough?

We zijn een team van mensen volop #passie, #brains en #attitude. Dit is dan wat we van je verwachten; dat je volledig past binnen onze cultuur. Daarnaast verwachten we het volgende van je:

  • Je volgt een relevante (HBO of WO) opleiding.
  • Je bent bekend met de benodigde programmeertalen.
  • Je bent gedreven en vastberaden een topproduct op te leveren.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Je bent innovatief en creatief in het bedenken van producties.
  • Daarnaast houdt je van vrijheid, fun en gezelligheid.
Are you Adwise enough?

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Adwise staat je een stage met veel vrijheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt onderdeel uit van een topteam van de leukste collega's en beste digital professionals. Bovendien gaan wij ervoor zorgen dat jij optimaal kunt presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, goede techniek, geweldige koffie en leuke feestjes om succes te vieren! 

Andere highlights zijn:  

  • Begeleiding door de beste digital professionals
  • Bekende en uitdagende merken als opdrachtgevers
  • Passende stagevergoeding
  • Mogelijkheden voor de toekomst

Werken bij Adwise betekent werken in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij Adwise kun je jezelf zijn en ontplooien!

Wat kan je van ons verwachten?

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Bel ons op 0546-807480 of stel je vraag per e-mail via: sollicitatie@adwise.nl.

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Take a look in your new office ;)

Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Our culture

Life @ Adwise

Wil jij weten wat een stage bij Adwise zo leuk maakt?

Wil jij weten wat een stage bij Adwise zo leuk maakt?

Neem dan contact met ons op of ga naar Adwise Careers. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities.

Ga naar Werken bij Adwise

Certificeringen