VACATURE

Artificial Intelligence stage/bijbaan

Artificial Intelligence stage/bijbaan (Almelo)

**binnenkort verwacht**

Ben jij van jongs af aan al een 'whizzkid' en wil je samen met de beste digital professionals werken aan de tofste innovatieve en technologische projecten? Wij bieden je die kans! Als Artificial Intelligence stagiair ben je volwaardig lid van het team Artifical Intelligence!

Ben je op zoek naar een bijbaan binnen Artificial Intelligence? Lees dan ook even door!

Artificial Intelligence

Als digital agency zetten we Artifical Intelligence (kunstmatige intelligentie) op veel gebieden in. We gebruiken data science en machine learning om slimme keuzes te maken in digital marketing en bijvoorbeeld advertising campagnes optimaal te laten renderen. Daarnaast ontwikkelen we skills voor Alexa en Google Home. 

Door voorop te lopen op dit gebied en continu te innoveren zijn we in staat Artifical Intelligence toe te passen in business cases waarmee we onze opdrachtgevers digitaal op voorsprong zetten. Of het nou tijd- en geldbesparende chatbots zijn of slimme virtual (marketing) assistants zodat opdrachtgevers of eindgebruikers altijd snel de juiste informatie hebben. 

Wij bieden je de unieke mogelijkheid om mee te denken en (zowel in teamverband als zelfstandig) te werken aan gave en innovatieve projecten!

Artificial Intelligence

Are you Adwise enough?

Adwise is de derde hersenhelft voor organisaties. Het team bestaat uit de allerbeste specialisten die niet alleen in hun beeldscherm zitten, maar vooral graag met mensen werken. Een veelzijdige groep van specialisten met een passie voor internet, marketing en technologie. Deel jij deze passie met ons en voldoe je ook aan onderstaande punten? Dan is een stage bij Adwise zeker wat voor jou!

  • Je volgt een relevante (HBO of WO) opleiding.
  • Je hebt kennis van machine learning, chatbots en language processing.
  • Je bent gedreven en vastberaden een topproduct op te leveren.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Je bent innovatief en creatief in het bedenken van oplossingen.
  • Daarnaast houdt je van vrijheid, fun en gezelligheid.
Are you Adwise enough?

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Adwise staat je een stage met veel vrijheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt onderdeel uit van een topteam van de leukste collega's en beste digital professionals. Bovendien zorgen wij ervoor dat jij optimaal kan presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, goede techniek, geweldige koffie en leuke feestjes om succes te vieren! 

Andere highlights zijn:  

  • Begeleiding door de beste digital professionals
  • Bekende en uitdagende merken als opdrachtgevers
  • Passende stagevergoeding
  • Mogelijkheden voor de toekomst

Werken bij Adwise betekent werken in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij Adwise kun je jezelf zijn en ontplooien!

Wat kan je van ons verwachten?

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Bel ons op 0546-807480 of stel je vraag per e-mail via: sollicitatie@adwise.nl.

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Amazon Echo Dot (Alexa) als virtual marketing assistant

Ga jij ook aan gave projecten werken?

Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Our culture

Life @ Adwise

Wil jij weten wat een stage bij Adwise zo leuk maakt?

Wil jij weten wat een stage bij Adwise zo leuk maakt?

Neem dan contact met ons op of ga naar Adwise Careers. We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities.

Ga naar Werken bij Adwise

Certificeringen