Agile project manager

Fulltime - Almelo

Ben jij ondernemend ingesteld, klantgericht en kick je op digital succes bij opdrachtgevers? Dan is dit jouw droomfunctie! Samen met het team lever je voortdurend toegevoegde waarde en vier je successen voor aansprekende en uitdagende organisaties en merken. 

Wat ga je doen

Als project manager zorg je ervoor dat digitale projecten binnen een van onze Agile teams een succes zijn, voor de opdrachtgever en haar business, de eindgebruiker, voor Adwise en het team. Jij bent verantwoordelijk voor de realisatie van het project vanaf kennismaking, strategiebepaling tot en met de livegang.

Je werkt zelfstandig, organiseert projectplanningen, maakt forecasts en verzorgt rapportages zowel intern als extern aan de opdrachtgever en betrokken stakeholders.  Je faciliteert een zelfstandig werkend multidisciplinair team en zorgt dat verwachtingen ten aanzien van milestones/deliverables, investeringen, timings kloppen en streeft ernaar deze te overtreffen.

 Een aantal van jouw taken:

  • Je beheert het Resource Management binnen een Agile team van het Squad;
  • Je staat in nauw contact met je klanten, je bent eerste aanspreekpunt en je bespreekt de voortgang van de ontwikkelingen binnen het project;
  • Naast het managen van de ”reguliere” zaken, signaleer je knelpunten of zie je verbeterpunten in het project, hierbij treed je pro-actief op. Zo schep je de voorwaarden voor een oplevering aan de klant die de verwachtingen overtreft.

 

Jouw skills & ervaring

Beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben jij in staat zelfstandig te werken in een zelfsturend, multidisciplinair team?

Dan ben jij wellicht het perfecte plaatje want de juiste personality is de basis voor succes! Verder vragen we:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare projectmanagent skills en -ervaring;
  • Ervaring met Agile principes (Kanban, Scrum);
  • Deskundig met MS Windows en Office pakketten;
  • Je bent goed in plannen en organiseren;
  • Je bent stressbestendig en in staat flexibel te reageren op veranderingen;
  • Dienstverlenende en klantgerichte instelling.

 

Wij bieden

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt onderdeel uit van een topteam van de leukste collega's en beste digital professionals. Bovendien zorgen wij ervoor dat jij optimaal kan presteren.

We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals een geweldige lunch en maaltijden-service, veel ruimte voor fun en ontspanning (Yoga & Mindfullness lessen onder werktijd) en bovenal veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je dagelijkse werk!

Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten en bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen. 

 Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?

Of heb je vragen? Neem contact op met Elke, onze talent acquisition manager. Zij helpt je graag!

T: +31 546 - 80 74 85, of stuur een WhatsApp bericht

E: sollicitatie@adwise.nl

 

Meer weten over werken bij Adwise?

Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Werken bij Adwise

Werken bij Adwise

Adwise is een digital agency met ruim 85 professionals. Wij werken in zelfmanagende teams aan de realisatie van business ambities van onze opdrachtgevers. Digital zit in ons DNA, passie verbindt ons en ons enthousiasme is aanstekelijk.

Werken bij Adwise betekent onderdeel zijn van een team vol passie. Daarnaast bieden we uitdagende opdrachten, geweldige faciliteiten, fun en ontspanning, veel ruimte voor eigen innovatie én een team dat minstens net zo ambitieus is als jij!

> meer over werken bij Adwise

Jouw collega's

Als project manager werk je in een multidisciplinair team (SQUAD) aan uitdagende business cases voor nationale en internationale opdrachtgevers. Uiteraard 100% agile op basis van Scrum. Je maakt onderdeel uit van een CHAPTER, waarin je samen expertise deelt, spart en innoveert.

---