Account strategist

Fulltime - Almelo

Heb jij de ambitie en skills om vooruitstrevende organisaties digitaal op voorsprong te zetten? Dan is dit jouw droomfunctie! Als account strategist ben je op strategisch en tactisch niveau primair sparringspartner van een deel van onze opdrachtgevers. Samen met je team ben je de digitale hersenhelft van bekende merken en uitdagende opdrachtgevers, nationaal en internationaal.

Wat ga je doen

Als account strategist zet je opdrachtgevers digitaal op voorsprong. Je verdiept je optimaal in de organisatie en branche van je opdrachtgevers en verbindt dit met jouw kennis in de digitale wereld. Door slimme en innovatieve oplossingen realiseer je samen met je multidisciplinaire squad maximale impact!

 • Je bouwt duurzame en effectieve klantrelaties op en uit met je accounts
 • Je bent volledig op de hoogte van ambities en ontwikkelingen bij je accounts en zorgt er samen met je team voor dat we voortdurend de juiste vertaalslag maken naar het digitale speelveld
 • Je managet de digitale business case op strategisch en tactisch level, waarbij je de synergie tussen Adwise en de klant bewaakt
 • Je informeert, inspireert en adviseert je accounts voortdurend proactief ten aanzien van relevantie nieuwe kansen, innovaties en ontwikkelingen die van invloed zijn op het succes van de klant
 • Je bewaakt op hoofdlijnen dat we als agency continu toegevoegde waarde leveren en zorgt dat deze wordt aangetoond en wordt ervaren door de gehele organisatie van je accounts
 • Je zorgt ervoor dat verwachtingen ten aanzien van inspanningen, resultaat en werkwijze altijd kloppen zodat we in staat zijn deze verwachtingen te overtreffen, resultaten in een uitmuntende klantervaring

 

Jouw skills & ervaring

 • Een relevante en afgeronde HBO/WO opleiding 
 • Ervaring op het gebied van (strategisch) accountmanagement
 • Je bent in staat onze filosofie, cultuur en oplossingen uit te dragen en over te brengen
 • Je bent in staat strategische en conceptuele oplossingen te verkopen
 • Je bent in staat ontwikkelingen en innovaties te vertalen naar toegevoegde waarde voor accounts
 • Brede kennis en expertise binnen het digitale domein en ervaring met integrale digitale oplossingen
 • Je bent commercieel volwassen in houding, gedrag en representativiteit
 • Je bent een echte teamplayer en hebt uitstekende sociale vaardigheden
 • Je bent nieuwsgierig, innovatief en ondernemend ingesteld

 

Wij bieden

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt onderdeel uit van een topteam van de leukste collega's en beste digital professionals. Bovendien zorgen wij ervoor dat jij optimaal kan presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, goede techniek, geweldige koffie en leuke feestjes om succes te vieren!

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een geweldige werkomgeving, veel vrijheid en flexibiliteit en faciliteiten om top te kunnen presteren
 • Samenwerken in een team met de beste digital professionals waarin je jezelf kunt en dagelijks kan bijdragen
 • Bekende en uitdagende merken als opdrachtgevers, zowel nationaal als internationaal
 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden
 • Perspectief en ruimte om jezelf continu te kunnen blijven ontwikkelen

 

Hoe we werken

We werken in een agile structuur met multidisciplinaire squads. Onze squads voelen als een soort start-up binnen de organisatie, waarin eigenaarschap en verantwoordelijkheid samen worden gedeeld. Door voorop te lopen op het gehele digitale speelveld en multidisciplinair samen te werken ontstaan dagelijks de meest slimme, effectieve en innovatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers. En de impact die we realiseren die vieren we samen. Minimaal 10% van onze tijd besteden we via chapters en guilds aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we ons continu blijven ontwikkelen en verbeteren.

Wil je meer weten over wie we zijn, hoe we werken en hoe we ervoor zorgen dat we dagelijks allemaal top kunnen presteren en onszelf kunnen zijn? We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities. Indien gewenst spreken we af in het weekend of buiten werktijd, informeel onder het genot van een kop koffie (of iets anders). Neem contact met ons op via 0546-807480 of via sollicitatie@adwise.nl.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?

Of heb je vragen? Neem contact op met Elke, onze talent acquisition manager. Zij helpt je graag!

T: +31 546 - 80 74 85, of stuur een WhatsApp bericht

E: sollicitatie@adwise.nl

 

Meer weten over werken bij Adwise?

Solliciteer nu!

Je bent nog slechts enkele kliks verwijderd van jouw sollicitatie.

Werken bij Adwise

Werken bij Adwise

Adwise is een digital agency met ruim 85 professionals. Wij werken in zelfmanagende teams aan de realisatie van business ambities van onze opdrachtgevers. Digital zit in ons DNA, passie verbindt ons en ons enthousiasme is aanstekelijk.

Werken bij Adwise betekent onderdeel zijn van een team vol passie. Daarnaast bieden we uitdagende opdrachten, geweldige faciliteiten, fun en ontspanning, veel ruimte voor eigen innovatie én een team dat minstens net zo ambitieus is als jij!

> meer over werken bij Adwise

Jouw collega's

Als account strategist werk je in een multidisciplinair team (SQUAD) aan uitdagende business cases voor nationale en internationale opdrachtgevers. Uiteraard 100% agile op basis van Scrum. Je maakt onderdeel uit van een CHAPTER, waarin je samen expertise deelt, spart en innoveert.

---