Partners

Ons netwerk is groot. Als full service intermarketingbureau werken we dagelijks en langdurig samen met partners. Dit zijn leveranciers van hardware of software, reclamebureaus, copywriters, website ontwikkelaars en overige marketing- en communicatiebureaus.

Hieronder een greep van partners waarmee wij een duurzame relatie hebben opgebouwd:

MailPlus

MailplusMet MailPlus maak je zelf professionele e-mails, direct mail, sms-berichten en webpagina's. De organisatie van MailPlus is in 2010 door Emerce uitgeroepen tot nummer 1. Juist de mogelijkheid om via verschillende kanalen te communiceren, maakt MailPlus tot de keuze van veel communicatieprofessionals.

“Adwise is één van de grootste en beste business partners van MailPlus. Zelfs de meest uitgebreide e-mail marketing toepassingen worden moeiteloos door Adwise geadviseerd
en ingericht. Bij Adwise zit je goed.”
Dick de Zwart – Partner Manager MailPlus

Spotler

Spotler ontwikkelt en levert de email marketing software van Mailplus. Adwise is één van de drie Gold Partners van Spotler. Spotler, ontwikkelaar van de 
e-mailmarketing software Mailplus, beloont haar meest succesvolle partners met deze status. 
De software van Spotler biedt alle functies die je nodig hebt om e-mail marketing automation succesvol toe te passen.

Copernica

CopernicaMet de krachtige marketingsoftware van Copernica zet je zelfstandig e-mailmarketingcampagnes, webpagina’s, mobile en automatische campagnes op. Automatiseer en beheer al je contactmomenten vanuit één applicatie en behoud volledige controle over:

• Je data: verrijk continu je relatiegegevens
• Je kanalen: gebruik e-mail, web, mobile & print
• Je content: creëer en beheer je eigen content

Koppel je e-commerce aan Copernica Marketing Software met een van de integraties en volg gemakkelijk verlaten winkelwagens op, verzend campagnes op basis van interesses, beloon loyale klanten en heractiveer inactieve relaties. 

Sooqr

SooqrSooqr is een site search en navigation oplossing die ervoor zorgt dat je website geheel doorzoekbaar is en super snel zoekresultaten toont wanneer de zoekfunctie op uw website gebruikt wordt. In de zoekresultaten kunnen zowel productpagina´s als contentpagina´s worden opgenomen, waarna het mogelijk is om met algoritmes aan te geven welke zoekresultaten een hogere prioriteit hebben.

Formisimo

Formisimo is een tool gericht op de optimalisatie van web formulier en checkouts. Adwise gebruikt Formisimo voor uitgebreide formulier analyses. De tool geeft overzichtelijke en uitgebreide inzichten in web formulieren waarnaar Adwise deze kan optimaliseren voor een zo hoog mogelijke conversieratio.

Mouseflow

MouseflowMet Mouseflow worden er video opnamen gemaakt van bezoeken op je website. Adwise gebruikt Mouseflow bij het analyseren van het gedrag van website bezoekers. Bovendien genereert Mouseflow overzichtelijke heatmaps die inzicht geven in de navigatie op de pagina. Deze resultaten worden meegenomen in het conversie optimalisatie traject. 

Channable

Channable biedt een online marketing tool aan voor marketeers en shop eigenaren om op eenvoudige wijze datafeeds te optimaliseren. Zo kunnen producten vanuit één bronfeed aangeboden worden op diverse vergelijkingssites, affiliates en marktplaatsen.

Adwise gebruikt Channable om de productinformatie middels een datafeed, plugin of API in te laden en vervolgens pas je deze data met behulp van regels aan zodat de feed voldoet aan de specificaties van het gewenste platform.

Bing Select Partner

Adwise is een officieel geaccrediteerde professional binnen de zoekmachine van
Microsoft: Bing Ads. Om deze accreditatie te kunnen behalen hebben onze
specialisten het “Accredited Professional program” doorlopen waarbij er alles is geleerd
over de advertentiemogelijkheden van Bing. In 2017 is Adwise benoemd als Bing Select Partner. Als Select Partner erkent Bing Adwise in het aanbieden van hoge kwaliteit service, technologie en online marketing expertise aan haar opdrachtgevers.

Hipex

Hipex is meervoudig recordbreker op het gebied van high performance Magento hosting. Het platform is volledig toegesneden op de behoeftes van Magento en biedt webshops aantoonbaar de beste performance prestaties. Hipex laat iedereen geheel vrijblijvend ervaren wat zij webshops te bieden hebben door een werkende testomgeving in te richten. Hipex helpt shops te groeien door de piekbestendigheid te verhogen, de performance te verbeteren en SEO prestaties te verbeteren. Daarnaast beschikt Hipex over veel inhoudelijke Magento kennis en profiteren meerdere klanten van Adwise hiervan. 

Pine

PineZorgeloos digitaal veilig. Dat is wat Pine betekent voor haar opdrachtgevers. Door het uitvoeren van security onderzoeken en het bieden van ondersteuning bij de implementatie van een security baseline nemen zij hun klanten veel zorgen uit handen.

Pine draagt bij aan het bewustzijn over internetbeveiliging en is een sparringpartner op zowel technisch als managementniveau. Het is hun uitdaging om de beveiligingskennis en de digitale beveiliging van organisaties naar een hoger plan te tillen. Dat zij daarbij focussen op de technische kant van computerbeveiliging is al jaren de grote kracht hun security diensten.

Stichting WebwinkelKeur

Stichting WebwinkelKeur is een innovatief webwinkel keurmerk inclusief klantbeoordelingen systeem. Door de combinatie van een (juridische) keuring door WebwinkelKeur en beoordelingen door de klanten kan een compleet beeld gevormd worden over de betrouwbaarheid van uw webwinkel. Dit verhoogt het vertrouwen in uw webwinkel en daarmee de omzet.

Tweakwise

Tweakwise is de specialist op het gebied van search, merchandising, recommendations en personalisatie. De software helpt e-commercemanagers het volledige potentieel uit online winkel te halen. 

De Tweakwise software bevat verschillende modules waarmee search, merchandising, recommandaties en personalisatie te optimaliseren zijn. Met Tweakwise Navigator wordt eenvoudig de basis gelegd voor het zoeken, filteren en sorteren. En met Tweakwise Personal doe je dit voor iedere bezoeker persoonlijk. Hiermee worden real-time klantprofielen opgebouwd die o.a. ingezet kunnen worden in de merchandising of recommendations.

Sleeknote

Sleeknote is een tool waarmee we exit intents en pop ups toevoegen aan websites, via Tag Manager. De pop ups kunnen getriggerd worden op basis van duur op een website, maar ook op basis van referral (kanaal of campagne) of zo genoemde “exit intentie”. Sleeknote kan volledig gecustomized worden en bovendien gekoppeld aan diverse ESP (Email service provider) zoals Mailchimp en Campaign Monitor.  

Shock Media

Shock Media is een ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd Managed Hosting provider en gespecialiseerd in de hosting van maatwerk applicaties, websites en webshops. Hoge beschikbaarheid, totale veiligheid en ultieme performance staan centraal om haar vele duizenden klanten dagelijks te ontzorgen. Samen met de specialisten van Adwise zorgen zij gezamenlijk voor een optimaal eindresultaat

Kennismaken met ons?

Kennismaken met ons?

We kunnen veel vertellen via onze website, maar vinden het nog leuker om eens vrijblijvend kennis te maken. Jij ook?

Laat het ons weten!

Klanten over ons

Marcel Heijboer van Atkins

This case is smartly tackled on intrinsic needs, for which we promote our faithful followers in a natural way to convert towards a product purchase – both online as well as offline in our store.

Marcel Heijboer
Atkins
Review van Atkins over Atkins

Certificeringen