Google AdWords Certified Partner

Google AdWords is een prachtig middel om website bezoekers aan te trekken, door zowel zoekende internetters via Google als surfende internetters in het netwerk van Google te attenderen op je website. Doordat zoekende internetters veelal een concrete behoefte hebben is de kans het grootst dat deze overgaat tot de gewenste actie op je website. Hiermee is zoekmachine adverteren, onderdeel van zoekmachine marketing, een van de meest effectieve vormen van internetmarketing.

Naast het feit dat Google AdWords een complexe applicatie is, raden wij aan gebruik te maken van vakspecialisten voor het opzetten en/of managen van campagnes. Dit resulteert in een hoger rendement, oftewel een hoger Return on Investment (ROI). Verschillende ervaringen en business cases kunnen u het verschil laten zien. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Certificering Adwise

Google AdWords Certified Partner Wij vinden het belangrijk dat onze vakspecialisten niet alleen verstand van zaken hebben, maar ook gecertificeerd zijn. Alle vakspecialisten van Adwise Internetmarketing zijn gecertificeerd als Google Adwords Qualified Professionals. Hiermee voldoen de vakspecialisten aan de vereisten van Google om de status Gekwalificeerde Google Advertising Professional te voeren. Klik op het logo om onze partnerstatus te verifieren.

Google AdWords Certified Partner

De kwalificatie Google Adwords Certified Partner is een wereldwijd erkend bewijs van goedkeuring die de kennis van de nieuwste AdWords-hulpprogramma's en beste praktijktechnieken aantoont en de partner in staat stelt AdWords-campagnes op effectieve wijze te beheren. Met de status Certified Partner onderscheiden partners zich van andere bedrijven als zijnde bedreven in het beheren van AdWords-programma's. Bovendien ontvangt u bij gecertificeerde partners € 75,- gratis advertentietegoed bij het opstarten van een nieuwe campagne.

Om de status Certified Partner te behalen, moeten bedrijven voldoen aan diverse geschiktheidscriteria, die onder meer behelzen dat één teamlid minimaal twee certificeringsexamens moet behalen om praktische kennis in het beheren van accounts aan te tonen. Meer informatie hierover vindt u op de website van Google AdWords.

Kennismaken met ons?

Kennismaken met ons?

We kunnen veel vertellen via onze website, maar vinden het nog leuker om eens vrijblijvend kennis te maken. Jij ook?

Laat het ons weten!

Klanten over ons

Joran Wermer van Elektramat

De vooraf opgestelde doelen zijn ruimschoots behaald en wij zijn dan ook zeer tevreden over Adwise en haar werkwijze

Joran Wermer
Elektramat
Review van Elektramat over Elektramat

Certificeringen