Certificeringen

Een overzicht van onze kwalificaties

Wij vinden het belangrijk dat onze vakspecialisten niet alleen verstand van zaken hebben, maar ook gecertificeerd zijn. Alle vakspecialisten van Adwise - Your Digital Brain zijn zoveel mogelijk gecertificeerd binnen hun eigen vakspecialisme.

Premier Google Partner

 

Adwise is Premier Partner van Google. Deze premier badge is speciaal toegekend aan partners die een aanzienlijke campagneportefeuille van Google beheren en daarbij toonaangevende resultaten weten behalen voor opdrachtgevers. De eisen die gesteld worden aan Premier Partners zijn dus hoger. We krijgen daar vanuit Google meer steun, inzichten en betrokkenheid bij updates voor terug. Hiermee kunnen we nog verder ontwikkelen op dit vakgebied en opdrachtgevers nog beter ondersteunen.

Google Marketing Platform Certified

Google Marketing Platform

Naast de Google Premier Partner cerificering is Adwise Google Marketing Platform Certified. Het Google Marketing Platform bestaat uit: Analytics 360, Data Studio, Optimize 360, Surveys 360, Tag manager 360, Display & Video 360 en Search Ads 360. 

Bing Select Partner

Bing Ads gecertificeerdAdwise is een officieel geaccrediteerde professional binnen de zoekmachine van Microsoft: Bing Ads. Om deze accreditatie te kunnen behalen hebben onze specialisten het “Accredited Professional program” doorlopen waarbij er alles is geleerd over de advertentiemogelijkheden van Bing. In 2017 is Adwise benoemd als Bing Select Partner. Als Select Partner erkent Bing Adwise in het aanbieden van hoge kwaliteit service, technologie en online marketing expertise aan haar opdrachtgevers.

Klipfolio Certified ExpertKlipfolio

Klipfolio is een online platform waarmee real-time dashboards opgebouwd kunnen worden. De Klipfolio certificering toont dat Adwise bekend is met alle ins en outs van Klipfolio.

Admarkt Gecertificeerd Bureau

Marktplaats Admarkt Gecertificeerd BureauAdwise Internetmarketing heeft haar accreditatie behaald als Marktplaats Admarkt Gecertificeerd Bureau. Een officiële erkenning voor bureaus die Marktplaats Admarkt campagnes professioneel uit handen kunnen nemen. Deze erkenning is uitsluitend voor bureaus die hebben aangetoond professionals te zijn in Marktplaats Admarkt en je graag helpen bij het opzetten en beheren van campagnes.

Snapchat Advertising Core Competencies

Adwise is officieel gecertificeerd voor het Snapchat Advertising Core Competenties programma. Hiermee hebben wij aantoonbaar kennis van Snapchat als advertentieplatform, de advertentieproducten, best practices en targetingopties. 

Spotler Gold Partner

Adwise is één van de drie Gold Partners van Spotler. Spotler, ontwikkelaar van de
e-mailmarketing software Mailplus, beloont haar meest succesvolle partners met deze status.
De software van Spotler biedt alle functies die je nodig hebt om e-mail marketing automation succesvol toe te passen.

MODX Professional Partner

MODX Gecertificeerd BureauAdwise Internetmarketing, MODX Professional Partner, maakt gebruik van het open source MODX CMS. Al sinds 2010 biedt Adwise het vernieuwde MODX Revolution CMS, the future of MODX! Een van de meest gebruiksvriendelijke Content Management Systemen die bovendien erg goed te optimaliseren is voor zoekmachine optimalisatie (SEO). MODX kent geen beperkingen in het ontwerp van een (mobiele) website, webshop of intranet. Als MODX Professional partner ben je verzekerd van kwaliteit en professionaliteit.

Visual Website Optimizer Certified Partner

Visual Website Optimizer Gecertificeerd Bureau

Adwise Internetmarketing is certified partner van Visual Website Optimizer. Een conversie optimalisatie software die we gebruiken voor onder andere A/B en multivariate testing. Door het ontwerpen, inrichten en optimaliseren van diverse tests wordt er continu gestreefd naar een zo hoog mogelijke conversie. VWO biedt de mogelijkheid om op verschillende manieren te testen, doelen in te stellen en deze meetbaar te maken in Google Analytics. Samen met VWO hebben we ondertussen meerdere succesvolle cases
volbracht die bijdragen aan een hogere conversie (en omzet) voor diverse
klanten. Onze kennis van VWO en de certificering als partner bevestigt onze
expertise op het gebied van conversieoptimalisatie. Meer weten? Binnenkort
komen de eerste cases online.

E-Academy Learningpartner

e-Academy learningpartnerAdwise Internetmarketing is een e-Academy learningpartner. Hiermee tonen wij aan dat onze opleidingen kwalitatief én actueel zijn. Deelnemers kunnen bovendien PE punten scoren, waarmee je kunt aantonen dat je beschikt over actuele vakkennis. 

Kennismaken met ons?

Kennismaken met ons?

We kunnen veel vertellen via onze website, maar vinden het nog leuker om eens vrijblijvend kennis te maken. Jij ook?

Laat het ons weten!

Klanten over ons

Marc ter Haar van Koffergigant

Samen met Adwise werken we al jaren aan onze SEO strategie en zien we sterke resultaten ondanks de hevige concurrentie

Marc ter Haar
Koffergigant
Review van Koffergigant over Koffergigant

Certificeringen