Certificeringen

Een overzicht van onze kwalificaties

Wij vinden het belangrijk dat onze vakspecialisten niet alleen verstand van zaken hebben, maar ook gecertificeerd zijn. Alle vakspecialisten van Adwise Internetmarketing zijn zoveel mogelijk gecertificeerd binnen hun eigen vakspecialisme.

Premier Google Partner

 

Adwise is Premier Partner van Google. Deze premier badge is speciaal toegekend aan partners die een aanzienlijke campagneportefeuille van Google beheren en daarbij toonaangevende resultaten weten behalen voor opdrachtgevers. De eisen die gesteld worden aan Premier Partners zijn dus hoger. We krijgen daar vanuit Google meer steun, inzichten en betrokkenheid bij updates voor terug. Hiermee kunnen we nog verder ontwikkelen op dit vakgebied en opdrachtgevers nog beter ondersteunen.

Google AdWords Certified Partner

Adwise is al jaren Google AdWords Certified Partner.
De kwalificatie Google Adwords Certified Partner is een wereldwijd erkend bewijs van goedkeuring die de kennis van de nieuwste Google AdWords hulpprogramma's en beste praktijktechnieken aantoont en de partner in staat stelt AdWords-campagnes op effectieve wijze te beheren. Met de status Certified Partner onderscheiden partners zich van andere bedrijven als zijnde bedreven in het beheren van AdWords-programma's.

Google Analytics Certified Partner (GACP)

Google Analytics Certified

Naast de Google AdWords Partner Certificering is Adwise Internetmarketing ook Google Analytics gecertificeerd. Alle vakspecialisten hebben de status Google Analytics Qualified Individual (GAIQ), waarmee ze hebben aangetoond te beschikken over voldoende kennis en ervaring met Google Analytics webstatistieken. Ben je geïnteresseerd in Google Analytics? Bekijk dan ons aanbod Google Analytics diensten.

Google Tag Manager Certified Partner

Adwise als één van de weinige Nederlandse bureaus officieel Google Tag Manager-partner geworden in 2015. Dit betekent dat de experise van Google Tag Manager bij Adwise officieel erkend wordt door Google. Een prestatie waar we trots op zijn, omdat wereldwijd slechts honderd bureaus deze erkenning hebben verkregen.

Google Optimize Product Certification

Als één van de eerste bureau’s in Nederland én Europa wist Adwise de productcertificering voor Google Optimize te behalen, waarmee de expertise van Adwise op het gebied van A/B-testing en conversieoptimalisatie werd bevestigd.

Google Data Studio Product Certification

Aan de hand van diverse praktijkcases en een examen heeft Adwise bij Google aangetoond een expert te zijn op het gebied van dashboarding met Google Data Studio. Met Data Studio kan op eenvoudige wijze data worden omgezet in krachtige visualisaties. Maar daar houden de mogelijkheden van Data Studio niet op en met Adwise haal je het maximale uit de mogelijkheden.

Bing Ads Gecertificeerd Bureau

Bing Ads gecertificeerdAdwise is sinds mei 2013 een officieel geaccrediteerde professional binnen Bing Ads. Om deze accreditatie te kunnen behalen hebben onze specialisten het “Accredited Professional program” doorlopen waarbij er alles is geleerd over de advertentiemogelijkheden van Bing. Deze accreditatie en kennis stelt ons in staat om advertentie campagnes in de zoekmachine Bing op te starten en te optimaliseren.

Klipfolio Certified ExpertKlipfolio

Klipfolio is een online platform waarmee real-time dashboards opgebouwd kunnen worden. De Klipfolio certificering toont dat Adwise bekend is met alle ins en outs van Klipfolio.

Admarkt Gecertificeerd Bureau

Marktplaats Admarkt Gecertificeerd BureauAdwise Internetmarketing heeft haar accreditatie behaald als Marktplaats Admarkt Gecertificeerd Bureau. Een officiële erkenning voor bureaus die Marktplaats Admarkt campagnes professioneel uit handen kunnen nemen. Deze erkenning is uitsluitend voor bureaus die hebben aangetoond professionals te zijn in Marktplaats Admarkt en je graag helpen bij het opzetten en beheren van campagnes.

MODX Professional Partner

MODX Gecertificeerd BureauAdwise Internetmarketing, MODX Professional Partner, maakt gebruik van het open source MODX CMS. Al sinds 2010 biedt Adwise het vernieuwde MODX Revolution CMS, the future of MODX! Een van de meest gebruiksvriendelijke Content Management Systemen die bovendien erg goed te optimaliseren is voor zoekmachine optimalisatie (SEO). MODX kent geen beperkingen in het ontwerp van een (mobiele) website, webshop of intranet. Als MODX Professional partner ben je verzekerd van kwaliteit en professionaliteit.

Visual Website Optimizer Certified Partner

Visual Website Optimizer Gecertificeerd Bureau

Adwise Internetmarketing is certified partner van Visual Website Optimizer. Een conversie optimalisatie software die we gebruiken voor onder andere A/B en multivariate testing. Door het ontwerpen, inrichten en optimaliseren van diverse tests wordt er continu gestreefd naar een zo hoog mogelijke conversie. VWO biedt de mogelijkheid om op verschillende manieren te testen, doelen in te stellen en deze meetbaar te maken in Google Analytics. Samen met VWO hebben we ondertussen meerdere succesvolle cases
volbracht die bijdragen aan een hogere conversie (en omzet) voor diverse
klanten. Onze kennis van VWO en de certificering als partner bevestigt onze
expertise op het gebied van conversieoptimalisatie. Meer weten? Binnenkort
komen de eerste cases online.

E-Academy Learningpartner

e-Academy learningpartnerAdwise Internetmarketing is een e-Academy learningpartner. Hiermee tonen wij aan dat onze opleidingen kwalitatief én actueel zijn. Deelnemers kunnen bovendien PE punten scoren, waarmee je kunt aantonen dat je beschikt over actuele vakkennis. 

Kennismaken met ons?

Kennismaken met ons?

We kunnen veel vertellen via onze website, maar vinden het nog leuker om eens vrijblijvend kennis te maken. Jij ook?

Laat het ons weten!

Klanten over ons

Eddy van Heel  van Foto-declaratie app

Voor ons als ondernemers fijn dat we geen omkijken meer naar de bonnen hebben, én voor de administratie scheelt het aanzienlijk in tijd! Een win-win situatie

Eddy van Heel
Foto-declaratie app
Review van Foto declaratie-app over Foto-declaratie app

Certificeringen