Awards

Reden voor een feestje!

Awards zien we als erkenning voor onze toonaangevende positie in de branche. Het is het bewijs dat we waarmaken wat we nastreven binnen het digitale landschap en bij de top horen.

Google Premier Partner Awards 

De nominaties zijn een erkenning voor de prestaties van de beste digital marketingbureaus in heel Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika (EMEA). Op de shortlist van genomineerde in de EMEA eindigen is ál een prestatie. Dit lukte Adwise in 2016 met een nominatie en in 2017 met maar liefst vijf nominaties. In 2017 heeft Adwise in de categorie: Display Innovation deze prestigieuze award in ontvangst mogen nemen.

Adwise is hierdoor International Award Winner van de Google Premier Partner Awards.

Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards is een initiatief dat opgericht is om excellentie in de Nederlandse search-industrie in de spotlights te zetten. Een vakjury beoordeelt cases die door agencies, merken, professionals en leveranciers van tools en software kunnen worden ingezonden. Adwise is in 2017 maar liefst 14 keer genomineerd en viel in de prijzen in de categorieën: beste SEO campagne, beste display campagne en beste mobile campagne. Ook de jury- en publieksprijs voor beste consultant van het jaar (Nick Oltvoort) én beste agency medium werden gewonnen door Adwise. In 2018 ontvingen wij zeven nominaties en vielen wij in de prijzen in de categorieën: beste agency large, beste mobile campagne, beste lokale campagne en de jury-, en publieksprijs voor beste case overall. 

European Search Awards

De European Search Awards zet excellentie in SEO, PPC, Digital & Content in Europa in de spotlights. Jaarlijks ontvangt de organisatie honderden inzendingen door agencies, merken, professionals en leveranciers uit heel Europa. Adwise ontving in 2018 twee nominaties in de categorieën: Best Mobile Campaign en Best PPC Agency. 

Dutch Interactive Awards (DIA)

De Dutch Interactive Awards zijn dé awards voor interactief Nederland. Alle ingediende cases zijn beoordeeld op: concept, design, UX en resultaat. Meer dan driehonderd inzendingen van meer dan 150 bureaus zorgden ervoor dat de jury uren en uren en uren bezig was om iedere casus op inhoud en kwaliteit te beoordelen. Het bereiken van de eindronde is daarmee al een gewaardeerde bekroning op zich. Adwise behaalde in 2016 twee nominaties in de categoriën Data en Corporate, in 2017 een nominatie in de categorie: e-commerce en in 2018 een nominiatie in de categorie: data.

Meet Magento Awards

Adwise heeft op 28 mei 2015 tijdens Meet Magento de allereerste Magento Community-award in ontvangst mogen nemen voor de webshop KeesSmit.nl. Meet Magento is een jaarlijks terugkerend evenement dat je als webshop-eigenaar en Magento-kenner niet wilt missen! We zijn natuurlijk trots op deze award, die de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen onderstreept.

High Growth Awards

De High Growth Awards vormt hét podium voor de beste groeibedrijven in Nederland. Deze uitreiking onderscheidt zich door de beoordeling van de kwaliteit van de groei en niet alleen de kwantiteit. Een onafhankelijke jury met door de wol geverfde ondernemers en experts bepaalt wie tot de top van de beste groeibedrijven van Nederland behoort. Adwise werd in 2015 genomineerd voor deze prestigeuze groeiawards. 

De publieksprijs is in het leven geroepen om de deelnemende ondernemers een extra podium te geven om hun visie op groei aan Nederland te laten weten. Op deze manier maakt de onderneming dus kans het ultieme rolmodel te zijn voor Nederland. Hierin is Adwise op de derde plaats geëidigd. 

Deloitte Technology Fast 50 Nederland

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijkse verkiezing van de snelstgroeiende technologie bedrijven van Nederland, gebaseerd op de procentuele omzetgroei over de afgelopen 5 jaar. Adwise heeft de 29e plek veroverd tijdens de Deloitte Technology Fast50 verkiezing, die op vrijdag 31 oktober 2014 plaatsvond.

Deloitte Technology Fast 500 EMEA

De Deloitte Technology Fast 500 Europe, Middle East & Africa (EMEA) steekt in Europa, het Midden-Oosten en Afrika ver boven alle andere verkiezingen op het gebied van technologie uit. Technology Fast 500-organisaties zijn technologiebedrijven die technologische innovatie, ondernemerschap en sterke groei combineren. Het zijn zowel kleine als grote bedrijven, overheidsinstellingen en profit-organisaties, die vooroplopen op het gebied van hardware, software, telecommunicatie, elektronica en nieuwe ontwikkelingen, zoals schone technologieën. Deze organisaties brengen allemaal veranderingen in de hedendaagse zakenwereld teweeg. Adwise heeft in 2014 positie 302 behaald in de Deloitte Technology Fast 500 Europe, Middle East & Africa.

FD Gazellen Awards 

Ieder jaar reikt Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze awards zijn al jaren een begrip in ondernemend Nederland. Met trots mag Adwise Internetmarketing zich ook tot deze winnaars rekenen. We behoren tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland en tot de top 3 in de categorie middelgroot in de provincie Overijssel!

Snelle groei alleen is zeker niet voldoende. De deelnemers moeten namelijk voldoen aan diverse strenge criteria, die aantonen dat je als bedrijf gezond bent en groeit. Naast de jaarlijkse omzetgroei wordt de financiële gezondheid, de groeistrategie en bijvoorbeeld het nettoresultaat onder de loep genomen door diverse specialisten. Het is daarom een mooie bevestiging van een gezond en strategisch krachtig ondernemerschap. In 2015 mochten 490 snelgroeiende bedrijven zich een jaar lang een FD Gazelle noemen, tegenover 331 bedrijven vorig jaar.

Meer weten over de genomineerde cases?

Meer weten over de genomineerde cases?

óf gewoon eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij ontmoeten je graag! 

Laat het ons weten!

Klanten over ons

Kim Otte van Leadax

Adwise heeft ons bewezen dat online marketing ook binnen een van oorsprong behouden markt succesvol kan zijn en waarbij offline en online kanalen effectief samenkomen en elkaar versterken

Kim Otte
Leadax
Review van Leadax over Leadax

Certificeringen