Webwinkel Vakdagen

Leading in digital commerce.

Gratis aanmelden Webwinkel Vakdagen
 
Jaarbeurs Utrecht

29 en 30 januari 2020
10:00 - 17:00 uur

Jaarbeursplein - Utrecht

29 & 30 januari is het weer zo ver: de Webwinkel Vakdagen. Het belangrijkste e-commerce event van de Benelux in de Jaarbeurs Utrecht. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar mogelijkheden om ng meer rendement uit jouw online activiteiten te halen. Adwise is ook aanwezig als exposant.

Specialist in digital commerce

Aanwezig op stand 208.

Digital commerce heeft de retailwereld behoorlijk opgeschud de afgelopen jaren. De grote webshops maken een stormachtige groei door, terwijl traditionele winkelketens het aantal klanten eerder zien dalen. Met de opkomst van Voice, Augmented Reality en Body Data staat Digital Commerce aan het begin van een nieuwe fase. Wij geven je tijdens de Webwinkel Vakdagen graag advies over een geïntegreerde aanpak voor optimaal resultaat. 

Stand 208
Onze consultants in Digital Commerce zijn aanwezig om met jou te sparren over een geïntegreerde digital commerce aanpak. Bezoek ons op standnummer 208. Of plan hieronder alvast een afspraak in met één van onze commerce consultants.

Tijdens de beurs sparren?

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
    012-3456789
  • Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons  privacy statement .