Meld je aan
menu

Webwinkel Vakdagen 2022

Samen groeikansen benutten.

Webwinkel Vakdagen 2022

Samen groeikansen benutten.

Na twee jaar vinden de Webwinkel Vakdagen weer fysiek plaats in de Jaarbeurs in Utrecht op 29 en 30 juni 2022. Dit grootste digital commerce event van de Benelux is dé ideale plek om je te laten inspireren, informeren en vooral ook om te sparren over jouw digitale vraagstuk(ken). 

Bezoek onze stand en daag ons uit met je commerce vraagstuk, duik tot in detail in prijswinnende cases met onder meer SPAR en viaBOVAG.nl en neem deel aan een interactieve sprekerssessie. De koffie staat klaar en als je nog geen tickets hebt, regelen wij die voor je!

Na twee jaar vinden de Webwinkel Vakdagen weer fysiek plaats in de Jaarbeurs in Utrecht op 29 en 30 juni 2022. Adwise is als full-service agency uiteraard ook aanwezig. Ons doel is om daar samen met jou te ontdekken hoe we je business het snelst en meest duurzaam kunnen laten groeien. Laat je in onze stand inspireren met prijswinnende cases, neem deel aan een sprekerssessie met viaBOVAG.nl, laat je adviseren over de groeikansen voor jouw organisatie en daag ons uit met jouw commerce vraagstuk.


 

Datum Woensdag 29 juni en
Donderdag 30 juni 2022
Tijd 10:00 - 17:00 uur
Locatie Jaarbeurs Utrecht
Standnummer 208

 


 

Webwinkel Vakdagen 2022

Tijdens de Webwinkel Vakdagen draait het twee dagen lang om alles wat te maken heeft met de wereld van digital commerce. Het wordt een evenement boordevol inspirerende sprekers, relevante thema's en exposanten over de hele breedte van de digital commerce. Tickets voor de beurs zijn gratis!

In totaal staan er ruim 250 exposanten, vindt er voor ruim 100 uur aan lezingen over allerhande commerce onderwerpen plaats en kun je netwerken met duizenden mensen uit alle hoeken van het digitale speelveld. Al met al is het de ideale plek om nieuwe groeikansen te ontdekken voor jouw business. 

  

Adwise stand

In de wereld van commerce volgen nieuwe innovaties en veranderingen elkaar in rap tempo op. En dat brengt uitdagingen met zich mee. Hoe blijf ik relevant? Hoe kies ik de juiste kanalenmix? Hoe zorg ik dat mijn bezoekers beter converteren? Wat moet ik outsourcen of juist in-house houden? En welke tools, trends en ontwikkelingen zijn waardevol voor mijn organisatie? Precies met dat soort vraagstukken helpen wij je bij onze Adwise stand(208).

Onze consultants gaan met je in gesprek over jouw uitdagingen en vragen. Ook nemen ze je aan de hand van prijswinnende cases mee langs de meest interessante commerce-toepassingen, tools, trends en ontwikkelingen die jouw business verder helpen groeien. Het is ons doel om tijdens jouw bezoek aan onze stand samen de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van jouw business. 


 

Prijswinnende cases bekijken

Adwise zet al ruim 15 jaar commerce organisaties uit allerlei industrieën op een digitale voorsprong in hun markt. Door relevante innovaties te koppelen aan slimme processen die bijdragen aan bedrijfsdoelen, creëren we duurzame businessgroei. En ook jouw organisatie willen we daamee helpen.

Raak geïnspireerd in onze stand door award-winning cases te bekijken van onder meer deze opdrachtgevers. Je ontdekt hoe een samenwerking met Adwise eruit ziet, hoe we verschillende commerce vraagstukken hebben aangepakt en vooral: welke concrete resultaten we samen met onder andere SPAR en viaBOVAG.nl hebben geboekt. 


 

Sprekerssessie viaBOVAG.nl 

Op woensdag 29 juni om 11.15 (lezingzaal 1) host onze SEO-specialist Shari met viaBOVAG.nl de sprekerssessie  'Hoe je door automatisering met  een beperkt budget exponentiële groei kunt realiseren in de automotive industrie'  waarin je ontdekt dat veel geld investeren niet nodig hoeft te zijn om enorme online successen te boeken als je slim omgaat met innovaties en automatisering. 


 

Aanmelden en tickets

Mogen we jou tijdens de Webwinkel Vakdagen verwelkomen op onze stand? Meld je via het formulier hieronder aan en laat weten met welke uitdaging, vraag of case we jou kunnen helpen. Zo maken we jouw bezoek aan de Webwinkel Vakdagen zo waardevol mogelijk. Tickets voor de beurs zijn gratis te bestellen, maar als je het formulier onderaan invult, regelen wij die ook meteen voor je. Hopelijk tot in juni in de Jaarbeurs!

Akeneo implementatie
 
Voordelen PIM systeem
 
 

Ga in gesprek op de beurs

Webwinkel Vakdagen Adwise

Deel jouw vraagstuk op de beurs

bezoek de Adwise stand .

Met meer dan 15 jaar e-commerce ervaring en ruim 120 Adwisers uit allerlei digitale vakgebieden hebben wij alles in huis om samen met jou je business te laten groeien. Wil je meer leads genereren? Groeien via marketplaces? Of advies over je marketingstrategie? Onze consultants nemen op de beurs uitgebreid de tijd om jouw vraagstuk te bespreken. Verder kun je deelnemen aan een interactieve sprekerssessie over onze prijswinnende samenwerking met viaBOVAG.nl en kun je tot in detail bekijken hoe we samen met o.a. SPAR, viaBOVAG.nl en United Retail winstgevende businessgroei hebben gecreëerd. 

Meld je aan via het formulier hieronder om te laten weten dat je langskomt voor een gesprek over jouw vraagstuk. Wij zorgen dat de koffie klaarstaat. En heb je nog geen tickets voor de beurs? Dan verzorgen wij die voor je. Hopelijk tot in juni!

Plan een gesprek op de beurs

Wij zijn aanwezig op de beurs

zien we je daar?.

Thijs Wolbers Director Quality & Innovation / Head of Digital Commerce
Steven Bodde Account Director Retail & Commerce
Bas Wolters Marketing Manager
Karlijn Nieuwenhuis Manager Sales
Willem Kottier Performance Manager
Herbert Rorije Performance Manager
Bart Rosink
Bart Rosink Digital Consultant
Marita van Overbeek Office Manager
Marloes de Jong Performance Manager
Marlies Noltes Digital Consultant
Evelien Knippers Account Director
Isabeau Altena Traffic Manager / Content Strateeg
Joost van de Maat
Joost van de Maat Corporate Marketeer

Meld je aan en deel jouw vraagstuk

samen groeikansen ontdekken op de WWVD.

webwinkel vakdagen 2020
Webwinkel Vakdagen

#1 Fullservice Digital Agency 2021