Expert Talk

Amazon: onmisbaar in jouw e-commerce strategie.

Aanmelden
 
Utrecht

Donderdag 26 september
11:00 - 13:00 uur

Orteliuslaan 9
3528 BA Utrecht

Almelo

Dinsdag 1 oktober
11:00 - 13:00 uur

Twentepoort West 10
7609 RD Almelo

In o.a. Amerika en Duitsland vindt bijna 1 van de 2 online aankopen plaats via Amazon. Enorm bereik binnen handbereik zou je zeggen, maar dan wel met een goede en professionele Amazon strategie. Deze Expert Talk neemt je in vogelvlucht mee door de wereld van Amazon en geeft je waardevolle insights voor succesvolle verkoop en advertising op dit steeds harder groeiende e-commerce platform.

Na afloop van de sessie bieden wij je een lunch aan, waar je samen met specialisten kan napraten over de sessie. 

Meld je direct aan

voor deze Expert Talk.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  • 06-12345678

Jurre Oosterwechel

Advertising Marketeer.

Als Digital Advertising Marketeer bij Adwise is Jurre dagelijks bezig met de implementatie, optimalisatie en het rapporteren van online advertising campagnes van opdrachtgevers. Daarnaast helpt Jurre merken bij het succesvol lanceren, verkopen van producten en adverteren op externe verkoopplatformen zoals Amazon en Bol.com. Oftewel: het maken van de vertaalslag tussen business ambities naar het digitale speelveld met bijbehorende doelstellingen.

Steven Bodde

Digital Consultant.

Binnen Adwise vervult Steven rol de van Digital Consultant, dagelijkse adviseert hij bedrijven en organisaties op strategisch niveau rondom e-commerce vraagstukken. Met ruim 10 jaar ervaring aan zowel de bureau- als klantzijde gaat Steven altijd samen met de klant op zoek naar een passende invulling voor welk business vraagstuk dan ook, kanaal onafhankelijk en altijd met het einddoel als stip op de horizon.