E-commerce Live!

Innovation in e-commerce.

Bestel direct tickets
 
Online

2 november 2020
10:00 - 17:00 uur

Online

Emerce E-commerce Live! is jaarlijks dé grootste en allesomvattende e-commerce dag voor duizenden bevlogen professionals en beslissers in digital business. Op 2 november barst de Beurs van Berlage uit zijn voegen met honderden strategische sessies, paneldiscussies, praktijkcases, roundtables en award uitreikingen van de gevestigde orde, challengers en pioniers in Nederland.

7 stages: e-commerce strategy, marketplaces, customer experience, tech, conversion en fulfilment
150+ sprekers: keynotes, paneldiscussies, inspiratie cases, en ronde tafel sessies van leading brands en bureaus in e-commerce en digital business
2 award shows: bekendmaking van de allerbesten in met de E-commerce 10 ranglijst en Web Accessibility Award
1700+ bezoekers: professionals en managers werkzaam in e-commerce, business, marketing en sales bij start-ups, pure players, brands en agencies

Sessies

Dit zijn de sessies die Adwise verzorgt op E-commerce Live.

Arnold Maskat

Data sciene

Met hetzelfde mediabudget 400% meer conversie.

Hoe zet je jouw mediabudget optimaal in? Hoe maak je offline campagnes écht meetbaar? Lastige vragen waar veel e-commerce managers tegenaan lopen. Met behulp van data science kunnen we de resultaten voorspellen en daarmee deze vragen beter beantwoorden. Ook staan wij tijdens deze sessie stil bij de meetbaarheid van folders, radio en TV reclame én laten wij je zien hoe je weet op welke zender het beste kan adverteren.

Arnold Maskat is Digital Strategist bij Adwise – Your Digital Brain. Dagelijks adviseert hij op strategisch niveau bedrijven en organisaties over de kansen binnen het digitale speelveld. Dit doet hij met ruim tien jaar ervaring voor zowel nationale als internationale bedrijven. Binnen de digitale domein is hij gespecialiseerd in data en gelooft hij in data-driven oplossingen voor ieder bedrijfsproces.

Daniel Lefers

IT-infrastructuur

Biedt jouw IT-infrastructuur nog voldoende groeiruimte.

Is jouw organisatie afgelopen jaren gegroeid? Grote kans dat de IT-infrastructuur is ontstaan en niet vormgegeven. Hoe gaan organisaties over naar een vormgegeven, toekomstbestendige architectuur met een visie. Hoe wordt software aan elkaar gekoppeld en welke technieken kunnen worden gebruikt. Wat houden termen als “best-of-breed” en “API” in en hoe werkt dat in de praktijk. Hoe creëer je een onderhoudbaar (e-commerce) landschap met voldoende groeimogelijkheden voor al je ambities en doelstellingen.

Daniel Lefers is Senior Technical Architect en heeft een enorme passie voor nieuwe (web)technieken. Hij heeft een achtergrond als developer en ruime ervaring met het koppelen van software via API`s. Hij adviseert over schaalbare en toekomstbestendige architectuur en informatiestroom. Breekt complexe softwarearchitecturen op in kleine stappen met een helder actieplan voor stapsgewijze implementatie en verbetering aan informatiestromen voor organisaties die willen groeien en IT willen laten werken.

Tom de Haas

Conversieoptimalisatie

Verdubbel je e-commerce conversie met user testing.

“Focus on the user and the rest will follow”. Testen met gebruikers is een essentieel onderdeel voor een renderend platform. User testing is belangrijker dan ooit, het is de meest leerzame vorm van gebruikersonderzoek. In deze sessie laat ik zien wat user testing is, hoe je het verantwoord uitvoert, wat best practices zijn en hoe het je helpt om het conversiepercentage van je digitale platformen te verdubbelen.

Tom de Haas is Head of UX & CRO en heeft tien jaar praktijkervaring in UX/CRO bij diverse bedrijven en trainer bij Adwise en Frankwatching. Hij is zeer geïnteresseerd in gedrag van mensen en hun drijfveren. En is altijd op zoek om de ‘waarom’-vraag te (laten) beantwoorden.

Meer weten over E-commerce Live?

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    012-3456789
  •  *
  • Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons  privacy statement .