Challenge us
menu

Digital Marketing Live!

The best of digital marketing.

Bestel direct tickets
 
Online

3 november 2020
10:00 - 17:00 uur

Online

Emerce Digital Marketing Live! is ieder jaar dé happening met jaarlijks duizenden nieuwsgierige en ambitieuze professionals in online marketing, advertising en interactive media. Op 3 november praten en paraderen brands, bedrijven en bureaus in een prikkelend programma van keynotes, user cases, workshops over het nieuwste van het nieuwste in digital marketing. 

7 stages: e-commerce strategy, marketplaces, customer experience, tech, conversion en fulfilment
180+ sprekers: keynotes, paneldiscussies, inspiratie cases, en ronde tafel sessies van leading brands en bureaus in digital marketing en media
2000+ bezoekers: professionals en managers gespecialiseerd en verantwoordelijk in online marketing, brand, product, media, communicatie, PR bij grote organisaties, start-ups en agencies

Sessies

Dit zijn de sessies die Adwise verzorgt op Digital Marketing Live.

Marieke Bakker

Creativiteit

Kabouters bestaan | De waarde en waarheid van creativiteit.

De kunst van het storytellen is niet alleen om iets te analyseren, definiëren en visualiseren, maar er een ziel in te blazen. Pas dan komt een merk of concept écht tot leven. Geloof jij in de kracht van verbeelding?

Marieke Bakker is Head of Brand & Experience en heeft ruim 10 jaar ervaring in digitale marketing voor internationale topmerken. Als Head of Concept & Content helpt zij opdrachtgevers met contentmarketing-strategieën, creatieve concepten en branding vraagstukken.

Jeroen Kolkman is Senior Animator & Motion Graphic Designer en raakte op jonge leeftijd bevlogen door de magie van cartoons, comics, films, series & verhalen. Na ruim 10 jaar als animator, VFX-artiest en creatief voor bekende TV programma’s te hebben gewerkt, maakte hij in 2017 de overstap naar ‘Adwise | Your Digital Brain’, als digital creative en storyteller.

Arnold Maskat

Data sciene

Met hetzelfde mediabudget 400% meer conversie.

Hoe zet je jouw mediabudget optimaal in? Hoe maak je offline campagnes écht meetbaar? Lastige vragen waar veel e-commerce managers tegenaan lopen. Met behulp van data science kunnen we de resultaten voorspellen en daarmee deze vragen beter beantwoorden. Ook staan wij tijdens deze sessie stil bij de meetbaarheid van folders, radio en TV reclame én laten wij je zien hoe je weet op welke zender het beste kan adverteren.

Arnold Maskat is Digital Strategist. Dagelijks adviseert hij op strategisch niveau bedrijven en organisaties over de kansen binnen het digitale speelveld. Dit doet hij met ruim tien jaar ervaring voor zowel nationale als internationale bedrijven. Binnen de digitale domein is hij gespecialiseerd in data en gelooft hij in data-driven oplossingen voor ieder bedrijfsproces.

Koen Kranenberg

Digital maturity

Zo word je een digital master.

Het digital maturity model geeft inzicht in welke fase een bedrijf zich bevindt op digital gebied. Het is een goed inzetbaar model voor digitale transformatie en het reviewen van je bedrijfsprocessen. Is jouw organisatie 100% zelf redzaam op gebied van digital en heb je alle kennis en kunde in-house? Of missen er nog belangrijke schakels en moet je extra kennis en kunde in huis halen om optimaal te voorzien in je klantbehoeften? Aan de hand van ons Digital Maturity model bespreken wij welke stappen je als organisatie moet zetten om jouw bedrijfsambities te vertalen naar een strategie.

Koen Kranenberg is Director Disruption & Innovation (CDO) bij Adwise. Marketing en innovatie hebben Koen altijd enorm geboeid. Vanuit een technische hoek is hij ruim 12,5 jaar geleden begonnen bij Adwise. Hier heeft hij de groei van 3 naar 100+ digital brains meegemaakt en heeft hij een belangrijk rol gespeeld in het continu vernieuwen op organisatorisch, marketing en technologisch vlak.

Meer weten over Digital Marketing Live?

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
    012-3456789
  • Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons  privacy statement .