Meld je aan
menu

Recruitment marketing & employer branding event

In gesprek over recruitment marketing.

Recruitment marketing & employer branding event

In gesprek over recruitment marketing.

Let op, dit event zit vol. Zet jezelf op de wachtlijst! Aanmelden
Door toenemende krapte is de arbeidsmarkt veranderd in een kandidatenmarkt. Het wordt steeds moeilijker om geschikte mensen te bereiken; laat staan te overtuigen. Om het verschil te maken, moeten marketeers en recruiters samen bouwen aan een gerichte en persoonlijke candidate experience. Maar hoe doe je dat precies? Tijdens ons Recruitment Specialty Event vertellen we je alles over recruitment marketing en employer branding. Dit doen we aan de hand van concrete klantcases, bespreken we onze visie, trends en ontwikkelingen. Verder nemen we je mee in innovaties, zoals persoonlijke geautomatiseerde flows, 360 graden video en toepassingen van WhatsApp in recruitment.

“Het niet hebben van de juiste mensen kost vele malen meer dan de investering om mensen te werven.”Evelien Knippers - Account Director

 

Datum 13 juni 2022
Tijd incl. lunch 12.00 tot 17.30  
Tijd excl. lunch 12.45 tot 17.30
Locatie Twentepoort West 10 in Almelo

 

Waarom recruitment marketing?

Veel organisaties lopen omzet(groei) mis, omdat ze er niet in slagen om goede werknemers aan te trekken. Ook hebben ze vaak slecht inzicht in wat recruitment (mag) kosten en wat het oplevert. Door te investeren in recruitment marketing ga je elke stap in het wervingsproces optimaliseren zodat je meer en betere kandidaten krijgt tegen lagere kosten.

Recruitment marketing wordt uitgevoerd vanuit de brede basis van een sterk employer brand, een aansluitende omnichannel strategie en een goed ingericht technisch landschap met de juiste data analyses. Vanuit daar kun je steeds gerichter sturen op kwalitatieve kandidaten met optimaal ingerichte campagnes via de juiste kanalen.


 

Wat kun je verwachten van het Recruitment marketing & employer branding event?

Tijdens het event nemen wij je mee in de wereld van recruitment marketing en alles dat te maken heeft met employer branding. Onderwerpen die zeker langs komen zijn:

  • Onze visie op recruitment marketing
  • Concrete voorbeeld cases
  • We gaan in gesprek met onze partner Indeed over welke producten en diensten relevant zijn per type kandidaat en ontwikkelingen die zij zien in deze moeilijke kandidatenmarkt
  • Klantinterview met Movares
  • Innovaties; persoonlijke geautomatiseerde flows, 360 graden video en toepassingen van WhatsApp in recruitment

Tijdens dit event delen Adwise specialisten onze best practices aan de hand van cases en is er alle ruimte voor vragen. Zo leren we met en van elkaar.


 

De hosts

Marloes de Jong
Evelien Knippers

Account Director

Als Account Director vervult Evelien een strategische rol bij opdrachtgevers binnen zowel recruitment als commerce projecten. Het helpen groeien van opdrachtgevers door het geven van de juiste adviezen staat centraal. Door de vele trajecten waarin ze als consultant fungeert, heeft ze een goed beeld van actuele challenges, trends en innovaties binnen recruitment. Als host van het Recruitment Specialty Event neemt zij je mee in alles rondom recruitment marketing.

Evelien Knippers op LinkedIn

Bas Wolters

Marketing Manager

Bas is sinds 1 april jl. onze marketingmanager en samen met het Corporate Marketing team verantwoordelijk voor het merk Adwise. Hij heeft jarenlange ervaring op vraagstukken rondom positionering, branding, marketing en communicatie. Daarnaast heeft hij veel ervaring als host door het jarenlange presenteren op verschillende events. Tijdens het Recruitment & employer branding event zal hij daarom de verschillende sprekers presenteren, onderdelen aan elkaar knopen, interactie zoeken met de bezoekers, maar ook waar mogelijk zijn eigen advies inbrengen.

Bas Wolters op LinkedIn

 


Voor wie is dit Recruitment marketing & employer branding event?

Dit event is ideaal voor HR Directors en -managers die op zoek zijn naar nieuw personeel, en die inspiratie zoeken om de juiste kandidaten te bereiken en aan te trekken. Heb jij te maken met één (of meer) van onderstaande uitdagingen? Dan mag je dit event niet missen.

  • Ownership nemen over eigen recruitment (marketing) om bureaukosten te verlagen
  • Potentiële kandidaten bereiken met relevante content over je werkgeversmerk
  • Data driven recruitment campagnes waar gestuurd wordt op kwalitatieve sollicitanten
  • Inspiratie over (nieuwe) manier om de doelgroep te bereiken en te overtuigen van jouw werkgeversmerk
  • Inzicht in relevante kanalen en zoekgedrag van potentiële kandidaten

Dit event vindt plaats bij ons in de studio. We hebben een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij. Via het formulier hieronder kun jij je aanmelden en ben je verzekerd van een plek. Tot 13 juni!

Zet jezelf op de wachtlijst

Voor het Recruitment Marketing & Employer Branding event.

E-recruitment Podcast

Wat kun je doen om je recruitment succesvoller te maken.

#1 Fullservice Digital Agency 2021