Meld je aan
menu

Adwise roundtable e-recruitment

In gesprek over e-recruitment marketing.

Adwise roundtable e-recruitment

In gesprek over e-recruitment marketing.

Door toenemende krapte is de arbeidsmarkt veranderd in een kandidatenmarkt. Het wordt steeds moeilijker om geschikte mensen te bereiken; laat staan te overtuigen. Om het verschil te maken, moeten marketeers en recruiters samen bouwen aan een gerichte en persoonlijke candidate experience. Dit doe je met het inrichten van een succesvolle online recruitmentstrategie. Dat brengt uitdagingen en vragen met zich mee en daarover gaan we het tijdens deze Adwise roundtable in gesprek.

“Het niet hebben van de juiste mensen kost vele malen meer dan de investering om mensen te werven.”Marloes de Jong - Performance Manager

 

Datum Op aanvraag
Locatie Online (webinar)

 

Waarom e-recruitment marketing?

Veel organisaties lopen omzet(groei) mis omdat ze er niet in slagen om goede werknemers aan te trekken. Ook hebben ze vaak slecht inzicht in wat recruitment (mag) kosten en wat het oplevert. Door te investeren in e-recruitment marketing ga je elke stap in het wervingsproces optimaliseren zodat je meer en betere kandidaten krijgt tegen lagere kosten.

E-recruitment marketing wordt uitgevoerd vanuit de brede basis van een sterk employer brand, een aansluitende omnichannel strategie en een goed ingericht technisch landschap met de juiste data analyses. Vanuit daar kun je steeds gerichter sturen op kwalitatieve kandidaten met optimaal ingerichte campagnes via de juiste kanalen.


 

Wat kun je verwachten van de Adwise roundtable e-recruitment?

Tijdens deze roundtable zullen we samen kennis en ideeën uitwisselen over alle ins en outs van e-recruitment marketing en hoe dit jouw organisatie kan helpen in de toekomst. Vraagstukken die zeker langs zullen komen zijn:

  • Hoe geef je, je geld alleen uit aan potentieel kwalitatieve kandidaten?
  • Hoe richt je datagestuurde campagnes in?
  • Hoe kun je latent werkzoekenden het beste bereiken?
  • Hoe maak je van de candidate journey een seamless experience?
  • Waar liggen de mogelijkheden om kosten te besparen?

Tijdens deze roundtable delen Adwise specialisten onze best practices aan de hand van cases en is er alle ruimte voor vragen. Zo leren we met en van elkaar.


 

De hosts

Marloes de Jong
Marloes de Jong

Performance Manager

Als Performance Manager vervult Marloes een strategische rol bij opdrachtgevers binnen zowel e-recruitment als E-commerce. Het helpen groeien van opdrachtgevers door het geven van de juiste adviezen staat centraal. Door de vele trajecten waarin ze als consultant fungeert, heeft ze een goed beeld van actuele challenges, trends en innovaties binnen recruitment. Als host van deze Adwise roundtable neemt zij je mee in e-recruitment marketing en hoe je het voor jouw organisatie inzet.

Marloes de Jong op LinkedIn

Karlijn Nieuwenhuis

Senior Digital Consultant e-recruitment

Karlijn is werkzaam bij Adwise als Sr. Digital Consultant e-Recruitment. Ze adviseert al ruim 7 jaar diverse organisaties op het gebied van online recruitment en wervingsstrategieën. Denk hierbij aan advies over strategie, de ontwikkeling van een sterk employer brand, wervingscampagnes en werkenbij omgevingen. Als co-host van deze roundtable inventariseert ze je vraagstukken over e-recruitment en geeft ze advies over de mogelijkheden van e-recruitment met Adwise als strategisch partner. 

Karlijn Nieuwenhuis op LinkedIn

 


Voor wie is deze roundtable?

Deze roundtable is ideaal voor HR Directors en -managers die recruitment meer data- en KPI gedreven willen uitvoeren.

Voor deze roundtable hebben we plaats voor 12 deelnemers. Via het formulier hieronder kun je jouw deelname aanvraag versturen. We nemen daarna contact op om je vragen en verwachtingen te inventariseren. Zo kunnen we de roundtable sessie zo waardevol en doelgericht mogelijk inrichten!

De Adwise roundtable e-recruitment

Verstuur je deelname aanvraag.

E-recruitment Podcast

Wat kun je doen om je recruitment succesvoller te maken.

#1 Fullservice Digital Agency 2021