Challenge us
menu

Adwise bij E-Commerce Live!

The latest in E-Commerce.

Op 7 juni is het weer tijd voor dé grootste e-commerce dag voor ambitieuze professionals en beslissers in digital: E-Commerce Live! 2023. De Amsterdamse Beurs van Berlage zal weer een dag lang in het teken staan van strategische sessies, paneldiscussies, praktijkcases en roundtables over de laatste trends en tactics binnen e-commerce. Adwise is er uiteraard ook bij met onder meer een plenaire sessie met Google over international growth en roundtables rondom award-winning AI toepassingen en data-gedreven marketplaces strategieën. Are you ready for the future of e-commerce?

Datum Woensdag 7 juni 2023
Tijd 10:00 - 17:00 uur
Locatie Amsterdam, Beurs van Berlage

 

Over E-Commerce Live! 2023

7 stages: e-commerce strategy, marketplaces 2.0, customer experience, tech, conversion, crossborder en fulfillment & logistics.

50+ sprekers: keynotes, paneldiscussies, inspiratie cases, en ronde tafel sessies van leading brands en bureaus in e-commerce en digital business.

1500+ bezoekers: professionals en managers werkzaam in e-commerce, business, marketing en sales bij start-ups, pure players, brands en agencies.

 


 

Plenaire sessie Adwise & Google

From local to global: 5 insights that help you master International expansion.

11:20 uur - 30 minuten - Stage 7

Wil je je bedrijf wereldwijd uitbreiden? Samen met het International Growth team van Google bespreken we de nieuwste wereldwijde trends en kansen. We behandelen verschillende onderwerpen, waaronder de impact van AI, branding versus performance en de cruciale beslissingen die betrokken zijn bij je toetredingsstrategie. Leer van het traject van een internationale scale-up en krijg waardevolle inzichten om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen op internationale schaal.

Evelien Knippers - Adwise
Evelien Knippers is Account Director en Specialty Lead voor International Growth bij Adwise. Ze helpt bedrijven om hun wereldwijde aanwezigheid uit te breiden met een focus op strategisch advies. Eveliens kennis en ervaring maken haar een waardevolle partner voor bedrijven die streven naar internationale groei.
Rochita Dua - Google
Rochita Dua heeft 9 jaar wereldwijde ervaring in het samenwerken met mediabureaus en merken bij het ontwikkelen van een toonaangevende digitale en operationele strategie bij Google. Ze is een van de Forbes 30U30 voor Media en Marketing in Europa en maakt deel uit van het oprichtingsteam van het International Growth Agency Program bij het hoofdkantoor van Google.

Roundtable 1

Hoe je met AI een winnende SEO strategie bouwt/maakt

Start om 13:40 en om 14:20 uur - 25 minuten
Locatie: Roundtable 10

Hoe overtref je ambitieuze groeidoelen ondanks afnemende vraag, hevige concurrentie én minder budget? Ontdek hoe wij met behulp van generative-AI creatieve toepassingen bedenken om onze klanten keer op keer op voorsprong zetten.

In deze roundtable nemen we je mee in onze meervoudig bekroonde AI cases.
 

Shari Jalimsing - Adwise
Shari Jalimsing is senior SEO specialist bij Adwise waar ze verantwoordelijk is voor de organische groei van e-commerce klanten uit verschillende branches. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in zowel SEO als e-commerce. In 2022 werd ze genomineerd voor DSA SEO consultant van het jaar.

Roundtable 2

Accelereer je marketplaces business met een data-gedreven aanpak

Start om 14:55 en om 15:30uur - 25 minuten
Locatie: Roundtable 10

De online customer journey van consumenten begint (én eindigt) steeds vaker op marketplaces. Verkopers krijgen steeds meer gegevens van marketplaces over transacties, gedrag en klanten. Inzichten die erg cruciaal zijn voor het optimaliseren van je marketplaces activiteiten; zowel on- als off-site.

In deze roundtable ontdek je hoe je de winstgevendheid van je marketplace business optimaliseert door die data zo slim en optimaal mogelijk te gebruiken en toe te passen.

Jurre Oosterwechel - Adwise
Head of Marketplaces - Verantwoordelijk voor de kwaliteit, groei en innovatiekracht van de marketplaces dienstverlening. Dagelijks helpt hij met zijn team opdrachtgevers met het optimaal inzetten van platformen binnen haar digitale strategie op het gebied van techniek, content, advertising, data en alles daaromheen! 

 

Klaar voor de toekomst van e-commerce?

Als hét event voor retailers, webshops, direct sellers, fabrikanten, groothandels en merken mag je Emerce E-commerce Live! 2023 zeker niet missen. Of je nu je webshop (internationaal) wilt laten groeien, je online vindbaarheid wilt vergroten met AI of je je als retailer wilt voorbereiden op ontwikkelingen als social commerce; E-commerce Live! is de plek om te zijn voor the latest and greatest in e-commerce.


 

Scoor je tickets

Tickets voor E-Commerce Live! bestel je via de ticketpagina van de organisatie. Een ticket geeft je toegang tot alle strategische sessies, paneldiscussies, praktijkcases, roundtables en info lounge, waarbij we je uiteraard graag verwelkomen bij één van de Adwise sessies. De ticketverkoop loopt nog tot en met 30 mei, dus wees er snel bij. 

Bestel je tickets 

Adwise bij Emerce E-commerce Live! 2023

Bron: Emerce

Emerce E-commerce Live!

Bron: Emerce

Adwise en Emerce E-commerce Live!

Bron: Emerce

Emerce E-commerce Live! 2023

Bron: Emerce

Meer info over tickets en Adwise bij E-Commerce Live!

Neem contact op.

Meer info over tickets en Adwise bij E-Commerce Live!

Neem contact op.

Emerce 100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23