DIGITAL INSPIRATION EVENT

LAAT JE INSPIREREN!

We leven in een digitale wereld waarin de technologie zich sneller ontwikkelt dan ooit. Big data is overal en voor iedereen beschikbaar. Klantgedrag verschuift van offline naar online of naar een combinatie hiervan. Social media kanalen vliegen je om de oren en maken van iedereen een journalist. Adwise is de digitale extra hersenhelft van jouw organisatie. Wij helpen je graag om jouw organisatie staande te houden in deze digitale wereld. 

Een paar keer per jaar nodigen wij onze opdrachtgevers uit voor een sprong in de digitale wereld. Dit noemen wij het Digital Inspiration Event. Tijdens dit event delen wij onze kennis, expertise en de nieuwste innovaties.

Jij bent van harte welkom op het Digital Inspiration Event op donderdag 15 november. Ontdek hieronder het programma en meld je aan!

PROGRAMMA

Donderdag 15 november 2018

15:00 uur
Ontvangst
|
15:30 uur
Sessies
|
17:45 uur
Diner
|
18:30 uur
Einde

 

LOCATIE

Twentepoort West 10
Almelo

SESSIES

Tijdens het event laten we zien hoe je de nieuwste innovaties binnen jouw organisatie integreert. Dit doen we aan de hand van onderstaande drie inspiratiesessies. 

Conversational Marketing

Consumenten interacteren steeds meer met digitale conversational interfaces (messaging apps, voice search en voice-enabled devices). We zien dat o.a. chatbots een positie veroveren in de marketing strategie en delen onze insights om dit succesvol in te zetten. Voor de marketeers biedt dit nu en in toekomst veel nieuwe mogelijkheden om in contact te treden met de doelgroep.

Door: Thijs Wolbers en Mark Westra

 

E-mailmarketing

Weten waarom profielverrijking essentieel is voor je e-mailmarketing? Tijdens deze presentatie staan we stil bij de verschillende methodes die je kunt toepassen om je klant nóg beter te leren kennen. Ook tonen we twee innovatieve cases waarmee we op een creatieve manier profielen kunnen verrijken. Je klant beter leren kennen = relevanter mailen = betere resultaten!

Door: Jasmijn Hemersma

 

De kracht van video

Thomas Donker werkt bij Google als Premium Partner Manager. In zijn rol werkt hij met vooraanstaande bureaus in Nederland, om deze te voorzien van de laatste trends in (online) marketing, het trainen in gebruiken van de de nieuwste Google Marketing oplossing en het testen van de nieuwe producten.
Tijdens deze sessie zal hij jullie meenemen in de "digitale video revolutie" en inspireren om deel te nemen aan deze nieuwste trend in marketing.

Door: Thomas Donker en Marit Kloosterboer van Google

MELD JE AAN

Meld je vandaag nog aan!

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. 

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl


Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons  privacy statement.

Meer weten?

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over het event? 

Neem contact op!