Optimalisatie van websites en webshops

Meer conversie met jouw bestaande website

Je hoeft niet in alle gevallen een nieuwe website te laten ontwikkelen om meer online resultaat te behalen. Adwise kan ook jouw bestaande website optimaliseren voor een hogere conversie. Of het nu gaat om rechtstreekse omzet, meer leads, het aantrekken van meer serviceverzoeken, sollicitaties via de websites of het verspreiden van naamsbekendheid en autoriteit via gratis downloads: wij zorgen dat jij meer resultaat behaalt.

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we zelfs vooraf een goede inschatting maken van de in de toekomst te behalen resultaten. In de meeste gevallen zijn er veel quick wins te behalen: kleine aanpassingen met grote gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van een button, het uitbreiden van een pagina met ondersteunende onderdelen, de positie van onderdelen veranderen, etc. Wij gaan voor jou op zoek naar de plekken waar de bezoeker afhaakt in het conversieproces en daar brengen we verbeteringen in aan.

Conversie optimalisatie

Adwise is van mening dat optimalisatie van de conversie van een website een doorlopend proces is. Er zijn continu nieuwe inzichten beschikbaar die wij gebruiken voor het verbeteren van de conversie van jouw website of webshop. Kan een call to action nog effectiever worden gemaakt? Zijn er nieuwe conversiemogelijkheden te benoemen? Is elke onderdeel van de website gebruiksvriendelijk genoeg? Wij geven antwoord op deze vragen en zorgen vervolgens voor verbeteringen. Lees meer over conversieoptimalisatie.

Meten en bijsturen met Google Analytics

Natuurlijk wil je weten hoe jouw website presteert. De bezoeker is immers de baas op jouw website, dus je wilt wel graag weten wat die van de website vindt. Om die reden verzorgt Adwise integratie van Google Analytics in de website. De meest uitgebreide gratis webstatistieken. We leveren alles direct volledig meetbaar op, inclusief vooraf ingestelde meetfunnels en conversiedoelen. Om te kunnen bijsturen, moet je weten wat er speelt. Google Analytics geeft inzicht in het gedrag van jouw bezoekers. Door periodieke analyse van de statistieken en verwerking van deze gegevens, kunnen we doorlopend advies geven over de optimalisatie van de website.

Adwise biedt diverse diensten om de meetbaarheid van elke website perfect inzichtelijk te maken. Bekijk onze Google Analytics diensten.

 

We adviseren je graag verder!

We adviseren je graag verder!

Graag helpen we je met het maken van de juiste keuzes zodat ze optellen in het resultaat. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vraag een adviesgesprek aan!

Klanten over ons

Mark Abbes van Qredits

Bij Adwise krijgen we de mogelijkheid om als klant diep in de organisatie mee te werken

Mark Abbes
Qredits
Review van Qredits over Qredits

Certificeringen