User Experience Lab huren

Wil je zelf user experience tests afnemen? Maak gebruik van het professionele User Experience Center van Adwise

Een website, webshop of app gaat verder dan een goed werkend platform. Wat doen bezoekers op je website? Gaan ze over tot actie of haken bezoekers af? In bijna alle gevallen is het raadzaam om te investeren in User Experience (UX). Daarom maken wij UX bereikbaar voor iedere organisatie. In ons professionele User Experience lab kan je onafhankelijk je digitale producten testen.

Professionele faciliteiten

Wil je als organisatie zelf de tests afnemen? Het is mogelijk om ons User Experience center te huren voor een vast dagtarief. Je hebt exclusieve toegang tot:

 • Testruimte in huiskamer setting 
 • Observatieruimte waar maximaal 3 personen de test kunnen volgen, zowel op computerschermen als via de observatiewand die aan één kant doorzichtig is en aan de andere kant spiegelt
 • Tobii eyetracker om in geval van een desktop user test de oogbewegingen mee vast te leggen
 • Tobii Pro Studio waarmee het scherm, beeld van de tester, geluid en eyetracking worden opgenomen en samengevoegd
 • Tobii Remote Viewer waarmee de test in de observatieruimte live gevolgd kan worden
 • Snelle internetverbinding in beide ruimtes
 • Whiteboards in de observatieruimte
 • Tablet waarmee de test kan worden afgenomen en live bijgewoond
 • Mobiele telefoon waarmee de test kan worden afgenomen en live bijgewoond

Optioneel

 • Recruiten/werven van testers (het is mogelijk gebruik te maken van ons panel waarbij we graag passende testers zoeken uit jouw doelgroep.
 • Begeleiding door UX consultant (uitleg) + Prijs op basis van benodigde uren, neem contact op voor een offerte op maat.

Prijs

Huur volledige dag (8 uur): 
€1.800

Huur dagdeel (4 uur):
€950

De prijs is geldig voor verhuur op werkdagen tussen 09:00 uur & 18:00 uur. Verhuur op tijden buiten de reguliere openingstijden is in overleg mogelijk. 

Waarom het Adwise UX lab huren?

Een usertest traject is enorm waardevol, zo levert een user test met 5 participanten al snel 40 tot 50 verbeterpunten op. Om tot deze inzichten te komen moet er gebruik worden gemaakt van diverse ruimtes voorzien van high tech apparatuur. Ruimtes met apparatuur die wij voor je  klaar hebben staan. Zo bespaar je naast tijd ook een behoorlijk financiële investering. Geen rompslomp, snel, effectief user testen. Jij houdt je bezig met user testing, wij nemen de randzaken uit handen.

Onze officemanager zorgt er voor dat deelnemers van de user test met een drankje worden ontvangen en worden begeleid naar de UX ruimte. Daarnaast zorgt onze UX consultant ervoor dat alle apparatuur klaar is voor gebruik, en beschikbaar is bij eventuele technische problemen. Rond het eind van de ochtend zal er een heerlijke lunch klaar staan en zijn er de gehele dag drankjes beschikbaar.

Het User Experience lab huren?

Het User Experience lab huren?

We bespreken graag vrijblijvend de tarieven en mogelijkheden met je!

Neem contact op

Klanten over ons

Marc ter Haar van Koffergigant

Samen met Adwise werken we al jaren aan onze SEO strategie en zien we sterke resultaten ondanks de hevige concurrentie

Marc ter Haar
Koffergigant
Review van Koffergigant over Koffergigant

Certificeringen