User Experience Lab huren

Wil je zelf user experience tests afnemen? Maak gebruik van het professionele User Experience Center van Adwise

Een website, webshop of app gaat verder dan een goed werkend platform. Wat doen bezoekers op je website? Gaan ze over tot actie of haken bezoekers af? In bijna alle gevallen is het raadzaam om te investeren in User Experience (UX). Daarom maken wij UX bereikbaar voor iedere organisatie. In ons professionele User Experience lab kan je onafhankelijk je digitale producten testen.

Professionele faciliteiten

Wil je als organisatie zelf de tests afnemen? Het is mogelijk om ons User Experience center te huren voor een vast dagtarief. Je hebt exclusieve toegang tot:

  • Twee beschikbare ruimtes (User Testing + Observatie ruimte)
  • De twee ruimtes zijn gescheiden door een wand inclusief politieglas. Hierdoor is het mogelijk om vanuit de observatieruimte de huiskamer in te kijken maar andersom niet. Hierdoor krijgt de tester niet het gevoel dat hij/zij geobserveerd wordt
  • Huiskamer setting
  • High-tech apparatuur
  • Mousetracking
  • Eye tracking
  • Tests op desktop, tablet en mobiel
  • Audio en video opnamen van participant

Optioneel

  • Recruiten/werven van testers (het is mogelijk gebruik te maken van ons panel waarbij we graag passende testers zoeken uit jouw doelgroep.
  • Begeleiding door UX consultant (uitleg) + Prijs op basis van benodigde uren, neem contact op voor een offerte op maat.

Waarom het Adwise UX lab huren?

Een usertest traject is enorm waardevol, zo levert een user test met 5 participanten al snel 40 tot 50 verbeterpunten op. Om tot deze inzichten te komen moet er gebruik worden gemaakt van diverse ruimtes voorzien van high tech apparatuur. Ruimtes met apparatuur die wij voor je  klaar hebben staan. Zo bespaar je naast tijd ook een behoorlijk financiële investering. Geen rompslomp, snel, effectief user testen. Jij houdt je bezig met user testing, wij nemen de randzaken uit handen.

Onze officemanager zorgt er voor dat deelnemers van de user test met een drankje worden ontvangen en worden begeleid naar de UX ruimte. Daarnaast zorgt onze UX consultant ervoor dat alle apparatuur klaar is voor gebruik, en beschikbaar is bij eventuele technische problemen. Rond het eind van de ochtend zal er een heerlijke lunch klaar staan en zijn er de gehele dag drankjes beschikbaar.

Het User Experience lab huren?

Het User Experience lab huren?

We bespreken graag vrijblijvend de tarieven en mogelijkheden met je!

Neem contact op

Klanten over ons

Meest succesvolle vroegboek campagne ooit

Oad
Review van Oad over Oad

Certificeringen