Gebruikersonderzoek / Usability test

Test de website met concrete gebruikersdoelen

Er is maar één groep die bepaalt hoe goed jouw website scoort en dat zijn de bezoekers. Zij gebruiken de website om informatie te vinden en om producten te kopen. Door middel van gebruikersonderzoek met proefpersonen komen we erachter hoe praktisch de website in elkaar zit.

Kan elke bezoeker de juiste informatie vinden? Zijn er nog knelpunten die opgelost moeten worden? Dankzij gebruikersonderzoek krijgen we in een vroeg stadium antwoord op deze vragen. Eerst stellen we persona’s op om in kaart te  brengen welke type bezoekers er zijn. Daarna gaan we de gebruikersdoelen opstellen. Hierbij wordt in kaart gebracht welke doelen er binnen de website te vervullen zijn per persona. Vervolgens laten we de gebruikers deze doelen uitvoeren via hardop denken. Het onderzoek nemen we op om achteraf te kunnen analyseren.

Bekijk alle tools

Wil je weten welke tools voor jouw website, webshop of app het best werken?

Wil je weten welke tools voor jouw website, webshop of app het best werken?

Leg je vraagstuk voor aan onze experts. Samen bepalen we wat de beste aanpak is op weg naar digitaal succes.

Vraag een adviesgesprek aan!

Klanten over ons

Anita Fluks van Moteq

Adwise heeft voor alle facetten in het proces de juiste specialisten in huis. Kwalitatief, betrouwbaar en de teugels strak in handen. In relatief korte tijd hebben ze een prachtige website gerealiseerd waar we trots op zijn!

Anita Fluks
Moteq
Review van Moteq over Moteq

Certificeringen