Zoekterm optimalisatie

Zoekterm optimalisatie. Ideaal voor MKB

Adwise is al jaren gespecialiseerd in zoekterm optimalisatie. Daarbij kies je specifieke zoektermen uit waarop je de site wilt optimaliseren. Dat begint met het zoekterm onderzoek dat Adwise voor je uitvoert. Daaruit kies je, eventueel op ons advies, de gewenste zoektermen voor jouw site. Wij zorgen er vervolgens voor dat er geoptimaliseerde pagina’s op een natuurlijke manier in de site worden geplaatst die geoptimaliseerd zijn voor deze zoektermen.

Zoekterm optimalisatie is een dienst die Adwise speciaal heeft ontwikkeld voor MKB bedrijven. Hierbij verzorgen we een zoekterm onderzoek, analyse en advies. Met SEO copywriting en linkbuilding optimaliseert jouw site op 10 of 20 zoektermen met de garantie dat je daarmee in de top 10 van de zoekresultaten verschijnt. Mocht dit niet het geval zijn, dan mag je gratis een andere zoekterm kiezen die we op een toegankelijke en natuurlijke manier gaan optimaliseren.

Na implementatie verzorgt Adwise de continue optimalisatie en behoud van top 10 posities. Dit houdt in dat algoritmewijzigingen en dergelijke proactief worden doorgevoerd. Jouw directe aanspreekpunt binnen Adwise legt je regelmatig nieuwe kansen voor. 

 

We adviseren je graag verder!

We adviseren je graag verder!

Graag helpen we je met het maken van de juiste keuzes zodat ze optellen in het resultaat. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vraag een adviesgesprek aan!

Klanten over ons

Mitchel Oude Nijhuis van Kees Smit Tuinmeubelen

Continue optimalisatie vanuit de gebruikers en snel schakelen in het proces had een grote impact op het behalen van onze ambitieuze doelstelling

Mitchel Oude Nijhuis
Kees Smit Tuinmeubelen
Review van Kees Smit Tuinmeubelen over Kees Smit Tuinmeubelen

Certificeringen