Meer rendement uit je Google Adwords campagne?

Maak gratis kennis met onze expertise (gewaardeerd met een 9.3)

Ontvang concrete adviezen die morgen al kunnen leiden tot meer resultaat. Daarnaast inspireren we je graag over het potentieel van Google AdWords voor het realiseren van jouw business ambities.

Vraag direct jouw gratis Google Adwords Quickscan aan!

 

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
  naam@bedrijf.nl


Om een audit te doen is het noodzakelijk dat Adwise toegang krijgt tot het Google Ads account & Google Analytics.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.

Stel je vraag aan Nick

Stel je vraag aan Nick

Heb je een concreet vraagstuk en wil je direct geholpen worden? Stel je vraag en ik help je direct!

 

Nick Oltvoort
Senior Google Adwords &
Online Advertising specialist

E-mail: n.oltvoort@adwise.nl

Telefoon: 0546-807480

Stel je vraag Of plan een sparsessie

Waarom een Google Adwords QuickScan?

Google AdWords kan een belangrijk onderdeel zijn van een succesvolle online marketing strategie. Afhankelijk van jouw bedrijfsdoelen kunnen wij bepalen hoe Google Adwords kan bijdragen aan het realiseren van deze doelen. Google Adwords kan in verschillende fasen van het beslissingsproces van jouw klanten een bijdrage leveren. Denk aan display adverteren om meer naamsbekendheid te genereren of de inzet van Google Shopping om invulling te geven aan actiegerichte zoekopdrachten. Google AdWords is geen trucje, maar moet slim en deskundig worden ingezet om daadwerkelijk succesvol te zijn. Onze Google AdWords quickscan vertelt je hoe Google AdWords succesvol kan bijdragen binnen jouw online marketing strategie. Hierbij kijken we naar jouw specifieke situatie, jouw bestaande campagnes en jouw markt, omdat het gaat om jouw business ambities.

Welke vragen beantwoordt onze Quickscan?

Bij onze Google AdWords Quickscan kijken wij zowel naar de huidige situatie als naar het potentieel. Voorbeeldvragen die wij met onze Google AdWords Quickscan beantwoorden:

 • Doe ik het beter of slechter dan mijn concurrenten (benchmark)?
 • Ben ik op de juiste momenten zichtbaar voor mijn doelgroep?
 • Target ik wel écht de juiste doelgroep?
 • Laat ik kansen liggen die mij morgen meer resultaat kunnen opleveren?
 • Hoe kan ik de kosten per bezoeker, lead of transactie verlagen?
 • Meet ik de volledige bijdrage en resultaten van mijn campagnes?
 • Benut ik alle mogelijkheden van Google AdWords?
 • Kunnen mijn uitingen en advertenties worden verbeterd?
 • Wat zou Adwise doen als zij aandelen zouden hebben van mijn bedrijf?
Welke vragen beantwoordt onze Quickscan?

Hoe gaan we concreet te werk bij een Quickscan?

Onze Quickscan is geen verkoopdocument waarin we open deuren intrappen. Onze consultants en adviseur kijken specifiek naar jouw situatie en geven je waardevol inzicht en advies. Zo gaan we te werk:

In 4 stappen naar betere prestaties:

 1. Inventarisatie en voorbereiding (ambities, doelstellingen, doelgroep, concurrentie)
 2. Analyse van alle facetten die van invloed zijn op het succes
 3. Opstellen adviesrapport
 4. Uitgebreide presentatie in één van onze vestigingen (Almelo of Utrecht)
Hoe gaan we concreet te werk bij een Quickscan?

Na de Quickscan..

Onze Quickscan geeft concrete verbeterkansen waarmee je dezelfde dag nog aan de slag kunt om het succes van Google AdWords te vergroten. Maar natuurlijk helpen we je ook graag bij het verbeteren van het succes en helpen we jouw zakelijke dromen en ambities optimaal te realiseren!

Google Premier Partner

Adwise is door Google aangewezen als Premier Partner. De Partner-status laat zien dat de digital agency kwalitatief goede resultaten behaalt voor de opdrachtgevers en dat zij meerdere gecertificeerde specialisten in dienst heeft.

De premier badge is de hoogste categorie om als partner van Google te ontvangen. Dit is een bevestiging dat de organisatie voldoet aan de prestatie vereisten die Google stelt. Adwise heeft door deze status een streepje voor bij Google. Zij krijgen niet alleen meer ondersteuning, maar ook eerder toegang tot nieuwe functies en oplossingen. Deze oplossingen kan de organisatie hierdoor direct inzetten voor haar klanten.

Google Premier Partner

Nominaties & Awards

Google beloont Adwise voor het vooruitstrevende, innovatieve karakter en de impact die zij voor haar klanten levert. Het bureau heeft als eerste Nederlandse bedrijf ooit twee Google Premier Partner Awards in ontvangst genomen (EMEA & Global). 

Cases

Het effect van Google Shopping

Het effect van Google Shopping: 64% lagere kosten per conversie en 275% meer conversies

35% lagere CPL en 39% meer conversies

35% lagere kosten per conversie met 39% meer conversies door betere zichtbaarheid en betere boodschap

Over Adwise - Your Digital Brain

Adwise is de digitale extra hersenhelft van je organisatie. Wij zetten jouw bedrijf continu op voorsprong bij het realiseren en overtreffen van je business ambities. Adwise biedt je de innovatiekracht, de Adwisdom, de mensen, het enthousiasme en de nuchtere mentaliteit die ervoor zorgt dat al je investeringen direct en geïntegreerd optellen voor je zakelijke ambities en dromen.

Goede keuzes zijn de sleutel tot digital succes! Wij helpen jullie de juiste keuzes maken. Het draait om jullie business ambities én jullie klant. De klantreis centraal en weten wat de touchpoints zijn. Wij geloven in het niet zoveel mogelijk geld uitgeven, maar slimmer te zijn en synergie op te zoeken.

<h2>Wij helpen je graag de juiste keuzes maken!</h2>

Wij helpen je graag de juiste keuzes maken!

Is Google AdWords wel het juiste middel voor jouw zakelijke ambities en dromen? Wij helpen je graag de juiste keuze maken. Spar met ons en laat je inspireren!

Plan een vrijblijvende afspraak

Het team

Adwise bestaat uit een veelzijdige groep van specialisten met een passie voor internet en marketing. Wij worden enthousiast van het resultaat dat we voor opdrachtgevers behalen.

Google AdWords blogs

Certificeringen

Klanten over ons

Kevin Roelofs van Shock Media

Wij ervaren de samenwerking met Adwise als zeer prettig! Het team van specialisten heeft verstand van het vak en komen met goede adviezen en oplossingen.

Kevin Roelofs
Shock Media
Review van Shock Media over Shock Media