Social media advertising

Social media advertising is dè manier om een specifieke doelgroep aan te spreken. Met de juiste inzet van advertenties op social media worden doelstelling op gebied van branding, leads én sales bereikt.

Het effect van social media is ongekend! Bijna iedereen heeft wel een account bij één of meerdere social media platforms. Grote kans dus dat ook jouw doelgroep actief is op social media! Door de meetbare resultaten is social media advertising hèt medium om je doelstellingen op het gebied van o.a. branding, lead generatie of e-commerce te behalen.  

Laat je community groeien door social advertising!

Social advertising is het adverteren via social media kanalen. Met deze manier van advertising wordt er een boost gegeven aan je campagnes zodat het bijdraagt aan je bedrijfsdoelstellingen. Adverteren kan via verschillende social media netwerken. Ieder netwerk heeft zijn eigen voordelen en doelgroep(en). Adwise kan je helpen bij de strategie, realisatie, uitvoering, training en monitoring van: 

   - Facebook advertising

   - Instagram advertising

   - Snapchat advertising

   - LinkedIn advertising

   - Twitter advertising

 

Social advertising in jouw (digital)marketing strategie?

Adwise haalt maximaal effect uit jouw online mediabudget. Wil je een vrijblijvend advies voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met één van onze vakspecialisten!

Meer weten over social media advertising?

Meer weten over social media advertising?

Wij adviseren je graag, van strategie tot uitvoering & social media training!

Vraag een adviesgesprek aan!

Klanten over ons

Marc ter Haar van Koffergigant

Samen met Adwise werken we al jaren aan onze SEO strategie en zien we sterke resultaten ondanks de hevige concurrentie

Marc ter Haar
Koffergigant
Review van Koffergigant over Koffergigant

Certificeringen