RSS marketing

Optimaal bereik met RSS marketing

Als internetter wil je op de hoogte blijven. Waarschijnlijk bezoek je dan ook met grote regelmaat een aantal vaste websites en blogs die nieuws publiceren. RSS maakt dat allemaal een stuk overzichtelijker. Door jezelf te abonneren op de RSS feeds van websites en weblogs, krijg je namelijk snel en overzichtelijk alle nieuws binnen zodra het geplaatst is, zonder de sites daadwerkelijk te hoeven bezoeken. Dit maakt RSS marketing zo aantrekkelijk.

Extra traffic naar jouw website

Door zelf een RSS feed te beginnen, genereer je op een goedkope manier extra traffic bij een publiek waarvan je weet dat het geïnteresseerd is in jouw bedrijf. Men heeft zich immers zelf geabonneerd. Je blijft onder de aandacht van de doelgroep en dat versterkt jouw imago. Heb je een website waarop je veel wisselende content en nieuws heeft staan, dan is dit één van de meest effectieve manieren om het contact met je doelgroep vast te houden.

RSS marketing: een geïnteresseerd publiek

Heb je een website die niet heel regelmatig geactualiseerd wordt, dan kun je ervoor kiezen om te adverteren in RSS feeds van anderen. Let er dan wel op dat deze RSS feeds gericht zijn op een doelgroep die voor jou interessant is. Je kunt bepaalde zoektermen ‘afkopen’. Dan verschijnt jouw advertentie in beeld zodra men de zoekterm intypt. Hiermee bereik je een nieuw publiek dat met grote waarschijnlijkheid geïnteresseerd is in jouw bedrijf of product.

RSS marketing is goedkoop en gemakkelijk te gebruiken. Om het effectief in te zetten heb je echter wel specialistische kennis nodig. Adwise heeft die kennis in huis. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze vakspecialisten.

We adviseren je graag verder!

We adviseren je graag verder!

Graag helpen we je met het maken van de juiste keuzes zodat ze optellen in het resultaat. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vraag een adviesgesprek aan!

Klanten over ons

Mark Abbes van Qredits

Bij Adwise krijgen we de mogelijkheid om als klant diep in de organisatie mee te werken

Mark Abbes
Qredits
Review van Qredits over Qredits

Certificeringen