Internet narrowcasting

Optimaal bereik met internet narrowcasting

Elke marketeer wil de doelgroep bereiken met zeer gerichte informatie, acties en commercials. Zeker wanneer het effect hiervan goed meetbaar is en de content centraal en realtime te beheersen. Internet narrowcasting maakt dit mogelijk.

Spreek jouw doelgroep persoonlijk aan

Narrowcasting is een methode om zeer specifieke content aan te bieden op door jou gekozen locaties aan een zelfgekozen doelgroep. Op die manier is het mogelijk de doelgroep persoonlijk aan te spreken. Schermen met speciale aanbiedingen in al jouw winkels, berichten aan het personeel in alle vestigingen, de mogelijkheden zijn divers.

Pakkende informatie en presentatie

Het spreekt eigenlijk voor zich, maar het succes van een narrowcasting systeem is afhankelijk van de kwaliteit van de inhoud. Informatie moet op een pakkende manier gepresenteerd worden. Een combinatie van diverse stijlmiddelen werkt vaak het meest effectief. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld visuals, bumpers, animaties of nieuwsberichten.

Adwise heeft alle kennis in huis om narrowcasting om te zetten in een voor jouw organisatie succesvol marketinginstrument. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies van één van onze vakspecialisten.

We adviseren je graag verder!

We adviseren je graag verder!

Graag helpen we je met het maken van de juiste keuzes zodat ze optellen in het resultaat. 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vraag een adviesgesprek aan!

Klanten over ons

Marcel Heijboer van Atkins

This case is smartly tackled on intrinsic needs, for which we promote our faithful followers in a natural way to convert towards a product purchase – both online as well as offline in our store.

Marcel Heijboer
Atkins
Review van Atkins over Atkins

Certificeringen